Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Taxikár nerešpektoval dopravné značenie: Políciu však zaujal jeho zákazník, ktorý mal pri sebe drogy

Toto všetko mal pri sebe taxikárov zákazník Zobraziť galériu (2)
Toto všetko mal pri sebe taxikárov zákazník (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA – Vodič taxíka v Nitre nerešpektoval dopravné značenie, čo si všimli policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky v Nitre. Vozidlo taxislužby spozorovala hliadka počas nočnej služby pri prechádzaní križovatkou ulíc Mikovíniho a Hviezdoslavova trieda v Nitre. Následnou kontrolou policajti odhalili drogy u zákazníka, ktorý sa v aute viezol ako spolujazdec, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Policajti vodiča taxíka po nerešpektovaní dopravného značenia zastavili a vyzvali ho, aby predložil potrebné doklady. Zároveň vyzvali na predloženie dokladu totožnosti aj spolujazdca - zákazníka. Ten uviedol, že ho stratil a jeho stratu nenahlásil. Svoju totožnosť nevedel hodnoverne preukázať, preto ho policajti predviedli na obvodné oddelenie Nitra-západ.Muž sa celý čas správal nervózne a roztržite, mal červené oči a javil známky požitia omamných a psychotropných látok, skonštatovala polícia.

Taxikár nerešpektoval dopravné značenie:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: pixabay.com)

Policajtom priznal, že je užívateľom drog - pervitínu a marihuany, a vydal im priesvitný plastový obal vo forme pevného kryštálu z bielej kryštalickej látky, päť plastových obalov s obsahom bielej kryštalickej látky, štyri priesvitné obaly s bielym práškom, zatavenú striekačku s bielou kryštalickou látkou, priesvitný obal s obsahom zelenej sušiny, sklenenú nádobku s obsahom hnedej kryštalickej látky, plastovú nádobu s pozostatkami kryštalickej látky, dve poškodené sklenené fajky a zo svojej ľadvinky digitálnu váhu, elektronickú cigaretu a finančnú hotovosť. Muž je podozrivý zo spáchania trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Viac o téme: DrogyZnačenieZákazníkPolícia Texikár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu