Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Posun v prípade agresívneho muža, ktorý v Bratislave nožom napadol tri ženy: Psychiatria!

Polícia dolapila muža, ktorý v Bratislave dobodal a okradol staršiu ženu
Polícia dolapila muža, ktorý v Bratislave dobodal a okradol staršiu ženu (Zdroj: HAKA)

BRATISLAVA - V sobotu ráno napadol agresívny mladík 76-ročnú ženu v bratislavskom Lamači na Zidiniach. Spôsobil jej bodnorezné zranenia a žena skončila v nemocnici. Polícia po ňom pátrala a upozorňovala občanov, aby boli opatrní.

Podľa našich informácií sa udalosť stala v bratislavskom Lamači na Zidiniach, pri mieste, ktorý prezývajú Pentagon. Muž tam mal prepadnúť staršiu ženu, ktorej spôsobil bodnorezné zranenia a z miesta činu utiecť do lesa smerom na Železnú Studienku. Tam spozoroval dve ženy, ktoré začal ohrozovať nožom a následne od nich získal kabelky a peňaženky.

"Prijatím tiesňovej výzvy o poranenej dospelej osobe následkom napadnutia ostrým predmetom bol vydaný pokyn na zásah ambulancii ZZS. Po príchode na miesto zásahu, bola zachranarmi poskytnutá bezodkladná prednemocničná zdravotná starostlivost s následným transportom pacientky do Univerzitnej nemocnice v Bratislave," povedal včera pre Topky.sk hovorca záchranárov Andrej Hirjak.

Galéria: Pátracia akcia po mužovi, ktorý v Bratislave bodol a okradol staršiu ženu

Polícia muža krátko po 11:30 zadržala. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava IV začal v súvislosti s napadnutím 76-ročnej ženy trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu. V prípade lúpežného prepadnutia dvoch žien, ku ktorému došlo v okolí Železnej studničky v treťom bratislavskom okrese začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III trestné stíhanie za zločin lúpeže," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. 

Polícia dolapila muža, ktorý v Bratislave okradol a nožom ohrozoval ženy (Zdroj: HAKA)

"Muž podozrivý zo spáchania uvedených skutkov je obmedzený na osobnej slobode a po vykonaní potrebných procesných úkonov bol umiestnený na psychiatrickej klinike. Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti v súvislosti s vyššie uvedenými skutkami sa policajti aj naďalej zaoberajú," dodala Šimunková.

Viac o téme: LúpežPrepadnutiePsychiatriaPolícia Agresívny mužBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu