Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AKTUÁLNE Veľká pátracia akcia polície: DOLAPILI muža, ktorý v Bratislave pobodal ženu!

Policajti dolapili muža, ktorý v Bratislave bodol staršiu ženu a ďalšie dve okradol Zobraziť galériu (4)
Policajti dolapili muža, ktorý v Bratislave bodol staršiu ženu a ďalšie dve okradol (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia vyzývala občanov, aby sa mali na pozore. Na úteku bol agresíny muž, ktorý nožom ohrozoval a prepadol tri ženy. Jednu z nich niekoľkokrát bodol.

Aktualizované o 12:15

Ako informujú na stránke HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov, páchateľ bol dolapený. Na záberoch, ktoré skupina zverejnila, vidno množstvo policajných príslušníkov, ktorí páchateľa dolapili a skončil v putách. 

Polícia pátrala po agresívnom útočníkovi (Zdroj: HAKA )

Policajti dolapili muža, ktorý v Bratislave bodol staršiu ženu a ďalšie dve okradol
Zobraziť galériu (4)
Policajti dolapili muža, ktorý v Bratislave bodol staršiu ženu a ďalšie dve okradol  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Chytenie agresívneho páchateľa potvrdila aj polícia. "Policajtom Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave sa vďaka využitiu všetkých dostupných síl a prostriedkov podarilo dnes krátko po 11.30 hod zadržať nebezpečného páchateľa, ktorý dnes ráno napadol a olúpil 1 ženu v štvrtom a 2 ženy v treťom bratislavskom okrese. K jeho zadržaniu došlo na poli medzi obcami Svätý Jur, Malý Raj a Slovenský Grob," informovali policajti. 

Polícia dolapila muža, ktorý v Bratislave okradol a nožom ohrozoval ženy (Zdroj: HAKA)

Policajti dolapili muža, ktorý v Bratislave bodol staršiu ženu a ďalšie dve okradol
Zobraziť galériu (4)
Policajti dolapili muža, ktorý v Bratislave bodol staršiu ženu a ďalšie dve okradol  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Polícia prijala krátko pred siedmou hodinou ráno oznámenie o troch lúpežných prepadnutiach, ku ktorým došlo v štvrtom a treťom bratislavskom okrese. "Podľa doposiaľ zistených informácií mal neznámy páchateľ na jednej z ulíc v štvrtom bratislavskom okrese napadnúť nožom poškodenú, v dôsledku čoho jej mal spôsobiť po tele viaceré rezné poranenia. Taktiež jej mal odcudziť kabelku spolu s osobnými vecami," informovala polícia.

Galéria: Pátracia akcia po mužovi, ktorý v Bratislave bodol a okradol staršiu ženu

Podľa našich informácií sa tak malo stať v bratislavskom Lamači na Zidiniach, pri mieste, ktorý prezývajú Pentagon. Muž tam mal prepadnúť staršiu ženu, ktorej spôsobil bodnorezné zranenia a z miesta činu utiecť do lesa smerom na Železnú Studienku. Tam spozoroval dve ženy, ktoré začal ohrozovať nožom a následne od nich získal kabelky a peňaženky.

"Prijatím tiesňovej výzvy o poranenej dospelej osobe následkom napadnutia ostrým predmetom bol vydaný pokyn na zásah ambulancii ZZS. Po príchode na miesto zásahu, bola zachranarmi poskytnutá bezodkladná prednemocničná zdravotná starostlivost s následným transportom pacientky do Univerzitnej nemocnice v Bratislave," povedal pre Topky.sk hovorca Andrej Hirjak.

archívne video

Bratislavskí kriminalisti obvinili dvoch mužov z lúpežného prepadnutia banky (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

"Po lúpeži opäť unikol do lesa na neznáme miesto. Aktuálne policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vykonávajú intenzívne pátranie po nebezpečnom páchateľovi. Vyzývame občanov, ak spozorujú v okrese Pezinok podozrivého muža, ktorý má maximálne 25 rokov a je približne 190 cm vysoký, má oblečené tmavé turistické topánky, tmavé nohavice a tmavý pršiplášť, aby nás bezodkladne kontaktovali na linke 158," dodala polícia. 

Viac o téme: NôžLúpežPrepadnutiePezinokLamač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu