Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia zasahuje pri požiari lesného porastu medzi obcami Jakubov a Láb

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - Polícia aktuálne zasahuje pri požiari lesného porastu medzi obcami Jakubov a Láb v okrese Malacky. Uvedený úsek je obojsmerne neprejazdný. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Upozorňujeme vodičov, aby sa riadili pokynmi polície a využili alternatívne trasy," uviedla hovorkyňa. Na mieste sú podľa nej i príslušníci Hasičského a záchranného zboru.

 

AKTUÁLNA INFORMÁCIA CESTA MEDZI JAKUBOVOM A LÁBOM NEPREJAZDNÁ Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, August 15, 2022

Požiar, ktorý bol ohlásený krátko pred 15.00 h, sa rýchlo rozrastal a plamene sa rozšírili na rozlohu asi 500 krát 300 metrov. Hovorca bratislavského Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Štefan Koči uviedol, že požiar je lokalizovaný.

"Na likvidácii požiaru pracujú hasiči z Okresného riaditeľstva HaZZ v Malackách, Záchrannej brigády v Malackách a Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta Bratislavy na štyroch kusoch techniky," priblížil Koči. Pri udalosti zasahujú aj členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí Zohor, Záhorská Ves, Plavecký Štvrtok, Veľké Leváre a Láb. 

Viac o téme: PožiarPolícia LábLesný porastJakubov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu