Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drzý ako ploštica: Nerešpektoval zákaz uložený súdom, chytili ho policajti! To najlepšie prišlo až potom

(Zdroj: FB / Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Nerešpektoval zákaz uložený súdom, jazdil na aute, aj keď nemal, čo sa mu vypomstilo. Reč je o 40-ročnom mužovi, ktorého nedávno chytili policajti. Súd ho v superrýchlom konaní opäť uznal vinným a následne poslal do väzenia. To, čo sa však udialo po rozsudku, zrejme policajti nečakali.

Podľa polície sa to celé začalo v pondelok podvečer. Vtedy policajti z motorizovanej jednotky sa snažili zastaviť podozrivé auto, za volantom ktorého sedel 40-ročný muž. Ten sa snažil o útek. Policajti počas zákroku museli použiť aj varovné výstrely, napokon sa im však previnilca podarilo zastaviť. Po zadržaní zistili, že muž má súdne nariadený zákaz viesť motorové vozidlá na dva roky. V superrýchlom konaní ho preto postavili v utorok o 14. hodine pred sudcu pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. To najlepšie sa však iba chystalo.

Archívne VIDEO Policajná NAHÁŇAČKA ako z akčného filmu: Vodič utekal v aute aj po svojich, došlo aj k STREĽBE!

Policajná NAHÁŇAČKA ako z akčného filmu: Vodič utekal v aute aj po svojich, došlo aj k STREĽBE! (Zdroj: Facebook - Polícia SR)

"Súd ho právoplatne odsúdil, vymeral mu trest odňatia slobody s odkladným nástupom do väzenia do 14 dní. Iba pár minút po rozsudku ho policajti videli za volantom Mercedes Benz zas," informovali policajti s tým, že odsúdený muž sa následne dal pred hliadkou na útek po Ulici Tamaškovičovej v Trnave. "V poslednej chvíli sa v protismere vyhol autu a policajti ho zastavili. Hliadka ho ihneď spacifikovala a založili mu putá. Pri prehliadke auta navyše našli alobal a v ňom zelenú sušinu," dodali trnavskí policajti s tým, že muž opäť skončil v cele policajného zaistenia a poverený policajt opäť predloží v tzv. super rýchlom konaní spis na rozhodnutie o vine a treste. "V zmysle zákona mu za opakované marenie hrozí prísnejší trest," uzavreli policajti. 

 

Viac o téme: PolicajtiSúd Súdne rozhodnutieTrnavskí policajtiNerešpektovanie súduSuperrýchle konanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu