Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pod diaľnicou D4 sa zrazilo viacero áut! Na mieste je niekoľko zranených

Na starej Seneckej ceste pod diaľnicou D4 sa zrazilo viacero osobných áut Zobraziť galériu (2)
Na starej Seneckej ceste pod diaľnicou D4 sa zrazilo viacero osobných áut (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Na starej Seneckej ceste pod diaľnicou D4 sa zrazilo viacero osobných áut. Premávka je preto v úseku obmedzená. Na sociálnej sieti o tom informovala Zelená vlna RTVS.

Úsek v smere na Ivanku pri Dunaji je podľa nej neprejazdný. "V smere na Bratislavu je úsek prejazdný iba v jednom pruhu," dodala. Vodiči v Bratislave sa zdržia aj na Račianskej ulici v smere do centra. Zdržanie sa odhaduje približne na 20 minút.

Na mieste zasahujú bratislavskí dopravní policajti, informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Silvia Šimková. "Pri zrážke utrpelo celkovo päť osôb zranenia, ktoré si vyžiadali ošetrenie na mieste, ako aj prevoz do nemocnice," priblížila. Hovorkyňa spresnila, že k nehode došlo krátko pred 7.45 h na zjazde z D4 smerom do Ivanky pri Dunaji.

 

AKTUÁLNA DOPRAVNÁ NEHODA Bratislavskí dopravní policajti momentálne zasahujú pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, August 1, 2022

Vodič mal podľa doposiaľ nezistených príčin naraziť do dvoch ďalších vozidiel. "Predmetná dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania," dodala. Vodiči v Bratislave sa zdržia aj na Račianskej ulici v smere do centra. Zdržanie sa odhaduje približne na 20 minút. 

Viac o téme: NehodaAutáPremávkaD4Senecká cesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu