Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia aj horskí záchranári pátrajú po nezvestnom českom turistovi: Stratil sa vo Vysokých Tatrách

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

VYSOKÉ TATRY - Polícia aj horskí záchranári pátrajú po 69-ročnom českom turistovi, ktorý sa stratil vo Vysokých Tatrách. Informoval o tom krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik. Hľadajú Arnošta Floka, ktorý je nezvestný od stredy (27.7.), keď odišiel so svojim kamarátom na turistiku do Vysokých Tatier.

"Vystúpil na železničnej stanici v Starom Smokovci a odtiaľ odišiel sám ku Kostolíku - štít vo Vysokých Tatrách. Od tej doby nepodal o sebe žiadnu správu," uviedol hovorca. Nezvestného muža sa doposiaľ nepodarilo vypátrať.

Polícia aj horskí záchranári
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR - KR PZ v Prešove)

Hľadaný muž je vysoký 168 centimetrov, štíhlej postavy, má šedivú miernu bradu a šedivé riedke vlasy. "Naposledy mal na sebe oblečené svetlé tričko, šedú mikinu, šedé nohavice a na hlave mal šiltovku. Obuté mal trekové topánky a so sebou ruksak a turistické paličky," priblížil Džobanik.

Poznatky k hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade, na čísle 0961 89 3371, resp. na linku 158. "Informácie môžete poskytnúť aj prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru," dodal hovorca.

Viac o téme: ČeskoTuristaPátranieVysoké Tatry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu