Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tour de policajná cela: Zlodejka si vzala bicykel a ufujazdila kade ľahšie, spoznávate ju?

Žena na záberoch odcudzila bicykel jazdou na ňom. Zobraziť galériu (3)
Žena na záberoch odcudzila bicykel jazdou na ňom. (Zdroj: Facebook/Polícia - Trnavský kraj)

TRNAVA - Tak toto tu ešte nebolo. V čase letných radovánok sa zrejme aj zlodejom zacnelo po produktoch, ktoré obohacujú horúce letné dni, a tak sa v Trnave stalo, že žena odcudzila samotný bicykel, a to veľmi nečakane. Nasadla naňho a vyšla nepozorovane z obchodu v nákupnom centre. Polícia po nej pátra.

VIDEO Polícia zlodejku zachytila na bezpečnostnej kamere:

Zlodejka bicyklov si zrejme dá "tour de policajná cela": Cez detektory prešla rýchlosťou blesku (Zdroj: Facebook/Polícia - Trnavský kraj)

Celý klip z bezpečnostnej kamery obchodu sa objavil na trnavskej policajnej stránke na sociálnej sieti Facebook. Policajti však oznam o hľadanej osobe poňali mimoriadne kreatívne, až športovo. "Okrem diskvalifikácie jej totiž dôvodne podozrivá z krádeže dvojkolesového tátoša za takmer 380 eur, ktorý po preteku cez predajňu, nevrátila," píše polícia.

Na kamere je vidieť ako žena v žltom tričku a v šiltovke kráča do obchodu a na blízku nie je žiadny pracovník SBS.

Tour de policajná cela:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Trnavský kraj)

Horský bicykel je značky Rockrider MTB ST 530. Osoby bicykel zobrala krátko pred 20.00 v júnovú stredu večer, konkrétne 29.júna. Bicykel bol vystavený ako jeden kus v športovej predajni.

Tour de policajná cela:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Trnavský kraj)

Je tu aj možnosť, že ho bude chcieť speňaziť

Polícia preto verejnosť vyzýva, aby jej poskytli informácie o tejto neznámej žene-zlodejke. Jej identifikovanie je dôležité aj pre to, že bicykel nemusela využívať pre svoju vlastnú potrebu, ale mohla ho aj predať. "Ak ste túto mladú cyklistku videli, príp. vám krátko po jej výkone ponúkol bicykel niekto na predaj, všetky informácie nám pomôžu prípad rýchlejšie objasniť. Informácie nám môžete oznámiť na bezplatné číslo 158 alebo napísať do súkromnej správy fb sr – Trnavský kraj. Ďakujeme za pomoc," píše polícia.

Viac o téme: BicykelKrádežObchodný domPolícia Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu