Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Strašný nález polície neďaleko hraníc: Pri benzínovej pumpe ležal zastrelený muž (†51), blízko bola aj zbraň

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Gettyimages.com)

MILHOSŤ - Scény, aké si mnohí predstavujeme z mafiánskych historiek či z nie veľmi vzdialených 90. rokov na Slovensku. Pri maďarských hraniciach policajti našli zastreleného muža, ktorý ležal neďaleko pumpy. Strelné poranenie a zbraň, ktorá ležala neďaleko, ukazujú na širokú škálu podozrení a nebezpečných motívov.

archívne video

Nitra: Obyvateľov zobudila uprostred noci streľba, prebiehala policajná naháňačka (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

O prípade informuje košický Korzár na svojom webe. Mŕtvolu našli za čerpacou stanicou neďaleko slovensko-maďarských hraníc pri obci Milhosť v okrese Košice–okolie. K nálezu došlo v pondelok okolo poludnia. Vtedy našli policajné jednotky nehybné telo muža.

Telo malo strelné poranenie na hlave

Pozornosť polície sa však výrazne zvýšila, keď zbadali na mužovej hlave strelné poranenia a tiež neďaleko ležiacu zbraň. Jednotky začali hneď preverovať dôvod smrti muža.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Nateraz jednotky nevedia, ako dlho telo neďaleko pumpy ležalo. "Môžem potvrdiť, že za čerpacou stanicou pri Milhosti bol nájdený 51-ročný muž so strelným poranením hlavy a bez známok života,“ povedala k prípadu policajná hovorkyňa KR PZ v Košiciach Lenka Ivanová.

Tiež potvrdila nález zbrane, ktorá ležala neďaleko miesta nálezu tela. Dá sa polemizovať o tom, že patrila mŕtvemu mužovi, keďže bol držiteľom zbrojného preukazu. "To, či patrila mužovi, je však predmetom vyšetrovania. Bola zaistená a zaslaná na expertízne skúmanie, ktoré túto verziu potvrdí, alebo vyvráti," vraví Ivanová.

V hre je aj samovražda

Lekár rýchlej zdravotníckej pomoci už mohol po príchode na miesto činu len skonštatovať smrť. "Príčinu smrti určí obhliadajúci lekár. Na základe jeho stanoviska sa rozhodne o ďalšom postupe. Prípad vyšetrujeme," uzavrela policajná hovorkyňa. Polícia tiež našla neďaleko aj motorové vozidlo, ktoré patrilo mŕtvemu mužovi.

Viac o téme: TeloBenzínová pumpa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu