Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bruneta, červenovláska a teraz špinavý blond! FOTO Remišová opäť zmenila farbu, je to omyl?

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová na vláde, ktorá sa konala netradične vo štvrtok, prekvapila mnohých. Na rokovanie totiž prišla zmenená na nepoznanie. Dôvodom je zmena jej účesu – dlhé obdobie bola Remišová brunetka, no po novom siahla po svetlejšej farbe vlasov.

Veroniku Remišovú si mnohí hneď predstavia ako brunetku, ktorá dlhé roky stála po boku súčasného ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO). Krátko pred voľbami však zmenila politické tričko a vstúpila do strany exprezidenta Andreja Kisku Za ľudí, ktorú doteraz vedie. Istý čas, najmä na jeseň, mala dokonca tmavšiu farbu vlasov, až čiernu. A aj keď Remišová často experimentuje s farbou vlasov, jedno sa viac-menej nemení – a to je dĺžka vlasov. Tá je tradične po plecia.

Archívne VIDEO Remišová bude rešpektovať veto strany SaS, ak sa nedohodnú inak: Je čas, aby sa upratali všetci

Remišová bude rešpektovať veto strany SaS, ak sa nedohodnú inak: Je čas, aby sa upratali všetci (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Vo štvrtok však Remišová prišla na rokovanie vlády opäť zmenená. Tentokrát však skôr, ako po tmavšej farbe, siahla po bledšej. Ba čo viac, farba vlasov v určitých momentoch je až do plavá či tmavšia blond. Na vláde, ktorá bola minulý týždeň, mala Remišová ešte typickú tmavšiu, hnedú farbu vlasov. 

Bruneta, červenovláska a teraz
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)
Bruneta, červenovláska a teraz
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)
Bruneta, červenovláska a teraz
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky - Vlado Anjel)

Remišovú sme mohli zažiť už v mnohých podobách, zvyčajne obmieňa len hnedú farbu na bledšiu či tmavšiu, dokonca bola istý čas aj červenovlasá. Vidieť sme ju mohli aj s čiernou farbou vlasov. Súčasná farba vlasov je tak úplná novinka. 

Viac o téme: ZmenaVeronika RemišováRemišováMIRRINová farba vlasov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu