Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

BITKA v nočnej Bratislave: Dvojica žien urobila riadny cirkus, lietali päste aj kopance! VIDEO hovorí za všetko

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tip čiateľa)

BRATISLAVA – Bitka ako na život a na smrť. Za predstavenie, ktoré predviedli počas piatkové večera dve mladé ženy, by sa nemuseli hanbiť ani profesionálni zápasníci v ringu. Tie si doslova skočili do vlasov pred známym podnikom v bratislavskom Starom Meste. Neostalo však iba pri tom, vzduchom lietali kopance aj päste.

Na videu, ktoré nám do redakcie poslal čitateľ, je zachytený klasický piatkový májový večer v meste plnom ľudí, ktorí sa chcú dobre zabaviť. V tom však na seba pozornosť strhne dvojica blondínok. Obe sú oblečené v bielych šatách vhodných na večerné párty a na nohách majú topánky na vysokých podpätkoch.

Bitka dvoch žien pred bratislavským podnikom (Zdroj: Tip čitateľa)

Jedna zo žien sa na začiatku videa obráti smerom k terase a vykrikuje na ľudí, ktorí na nej v tom čase boli. V tom k nej príde druhá žena a strhne sa bitka. Obe skončia po krátkej chvíli na zemi a jedna druhú surovo napadne päsťami, tej sa počas bitky dokonca vyhrnú šaty a odhalia intímne partie.

Celému incidentu sa prizerajú ľudia, ktorí sa v tom čase nachádzajú na terase, prípadne prechádzajú okolo a občas zaznie aj komentár na adresu súperiacich žien. Tie však v bitke pokračujú a nereagujú ani na dohováranie muža, ktorý sa ich vybral upokojiť.

BITKA v nočnej Bratislave:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Mow cocktail bar)

K incidentu sa vyjadril aj podnik, pred ktorým sa bitka odohrala. „V nočných hodinách pred MOW Barom, na pozemku hotela Park Inn by Radisson, došlo k incidentu. Zamestnanci Mow Baru sa snažili zamedziť fyzickému násiliu medzi dvoma hlavnými aktérkami konfliktu a potenciálnymi hosťami, nakoľko konflikt sa odohrával priamo pred vchodom na terasu,“ uviedli. „Vzhľadom na to, že fyzické útoky začala jedna z aktérok mieriť aj voči hosťom a zamestnancom, ktorí zabezpečujú bezpečnosť v rámci priestorov podniku, tak podľa bezpečnostných postupov boli chránení prioritne naši hostia,“ zdôraznili.

V momente, keď boli hostia v bezpečí, bola privolaná polícia a záchranná služba, ktorá sa prípadom a jeho následkami zaoberala. „Zamestnanci bezpečnostnej služby nemajú žiadne právo zasahovať mimo zazmluvnených priestorov,“ dodal podnik.

So žiadosťou o stanovisko sme sa obrátili aj na polícia a záchrannú službu. "V súvislosti s vami uvedeným prípadom Okresné riaditeľstvo PZ Bratislava I žiadnu udalosť zo dňa 13.05.2022 neeviduje," uviedla hovorkyňa KR PZ Bratislava Jana Šimunková. Mestská polícia taktiež uviedla, že im včera večer nebol hlásený žiaden incident dvoch žien. Hovorkyňa záchranárov Alena Krčová však v súvislosti s nočnou bitkou potvrdila, že privolaní záchranári sa snažili pomôcť žene s ranou na hlave, tá však ošetrenie odmietla. 

Viac o téme: ŽenyBitkaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu