Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Blaha má problém: Súd rozhodol, klamstvá musí odstrániť! Vytvoril si vlastný svet z manipulácií, tvrdí prezidentka

Žalobu na Blahu podal aj Naď

Aj minister obrany Jaroslav Naď podal žalobu na ochranu osobnosti proti poslancovi Smeru Blahovi. Ohradil sa tak voči Blahovým obvineniam z vlastizrady. Prostredníctvom súdu žiada poslanca o ospravedlnenie aj náhradu nemajetkovej ujmy vo výške 100-tisíc eur. 

 

AJ MOJA TRPEZLIVOSŤ MÁ SVOJE MEDZE, PODAL SOM PROTI BLAHOVI ŽALOBU Dňa 17. marca 2022 som Okresnému súdu Bratislava I...

Posted by Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO on Sunday, March 20, 2022

"Podanou žalobou sa domáham súdneho potvrdenia neoprávneného zásahu do mojej dobrej povesti, verejného ospravedlnenia a odstránenia z verejného priestoru všetkých statusov, videí a iných záznamov, v ktorých ma poslanec Blaha krivo obvinil z vlastizrady. Okrem toho žiadam súd, aby ho zaviazal do budúcnosti zdržať sa takýchto krivých obvinení na moju adresu," uviedol minister. Minister podal žalobu 17. marca na Okresný súd Bratislava I. 

Podľa podpredsedu opozičného Smeru Naď nezvláda politickú kritiku. "Jeho žalobu vnímam ako pubertálny úlet, na ktorom sa moji právnici výborne zabávajú," reagoval Blaha na podanie žaloby na ochranu osobnosti. Trvá na svojom tvrdení, že Naď zrádza národné záujmy Slovenskej republiky. Trestné oznámenie na Blahu podali aj poslanci parlamentu z hnutia OĽANO Kristián Čekovský a Andrej Stančík. Okrem neho podali trestné oznámenie aj na Štefana Harabina a Martina Jakubca. Ich vyjadrenia k vojne na Ukrajine môžu podľa nich napĺňať znaky trestných činov vlastizrady, sabotáže, šírenia poplašnej správy, ohovárania či ohrozenia mieru.

Viac o téme: KlamstváĽuboš BlahaZuzana ČaputováOkresný súd Bratislava I.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu