Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ranná dráma v Bratislave: Muž (52) sa domáhal stretnutia s Kollárom! Pri sebe mal nôž

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Pred budovou Národnej rady SR v Bratislave musela v pondelok ráno zasahovať polícia. Dôvodom bolo správanie 52-ročného muža, ktorý sa domáhal stretnutia s predsedom NR SR.

Neuveriteľná dráma sa dnes ráno odohrala pred budovou Národnej rady. Ako informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff, 52-ročný muž sa tam domáhal stretnutia s predsedom NR SR.

"Dnes krátko po 07.00 h boli na základe oznámenia príslušníkov Úradu ochrany ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR privolané hliadky Policajného zboru pred budovu Národnej rady Slovenskej republiky. Dôvodom bolo správanie sa 52-ročného muža, ktorý sa domáhal stretnutia s predsedom NR SR. Muž počas komunikácie s príslušníkmi ÚOÚČ sa začal správať rozrušene a vytiahol nôž s ktorým si spôsobil sám viaceré poranenia na rôznych častiach tela," informoval Szeiff.

Polícia použitím donucovacích prostriedkov muža spacifikovala, aby mu zabránila pokračovať v sebapoškodzovaní. Muž bol následne prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Pri incidente sa nikto ďalší nezranil.

Viac o téme: NôžIncidentPolícia BratislavaNRSR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu