Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dátum KONCA vojny? Internetom sa rýchlosťou blesku šíri nová teória: Opiera sa o numerológiu!

Ukrajinská obec Baryshivka (blízko Kyjeva) po ruskom bombardovaní. Zobraziť galériu (3)
Ukrajinská obec Baryshivka (blízko Kyjeva) po ruskom bombardovaní. (Zdroj: SITA/AP Photo/Felipe Dana)

KYJEV/MOSKVA – O chvíľu to budú tri týždne od začiatku  ruskej invázie na Ukrajinu a koniec je doslova v nedohľadne. Mnohí sa však modlia za čo najskoršie ukončenie konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou. Na internete sa však v súčasnosti objavil zaujímavý dokument, ktorý odkazuje na predpokladaný koniec vojny.

Bolo to presne 24. februára, kedy začala vojna medzi Ruskom a Ukrajinou. Už dlho nebola vojna tak blízko slovenských hraníc a mnohí tento krok ruského prezidenta Vladimira Putina odsúdilo, no ten naďalej hovorí o „špeciálnej vojenskej operácii“.

Archívne VIDEO Ukrajinci prechádzajú cez rieku Irpiň po tom, ako bol most vyhodený do vzduchu, aby Rusi ďalej nepostupovali

Ukrajinci prechádzajú cez rieku Irpiň po tom, ako bol most vyhodený do vzduchu, aby Rusi ďalej nepostupovali (Zdroj: Profimedia.sk)

Sociálnymi sieťami však teraz vo veľkom koluje istá fotografia. Na nej je množstvo čísel, ktoré majú odkazovať na dátum konca vojny. Podľa numerológie sa tak malo stať v pondelok 14. marca! Dôvod – číslo 68.

Dátum KONCA vojny? Internetom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Telegram)

Numerológovia totiž zistili, že všetky začiatky všetkých známych veľkých vojen dávajú čislo 68. Napríklad, prvá svetová vojna začala 28. júla 1914 – spočítaním všetkých čísel (28+7+19+14) dostaneme 68. Rovnaký princíp funguje aj pri začiatku druhej svetovej vojny (1. septembra 1939 - 1+9+19+39). Hrozivé však je, že aj 24. februára 2022, teda začiatok ruskej invázie na Ukrajinu, dáva rovnaké číslo (24+2+20+22). Ak však tieto čísla spočítame, dostaneme číslo 14. Čo na to však hovorí numerologička?

„Hoci táto metóda súčtu čísel sa neriadi vzorcami výpočtov klasickej numerológie, systém obsahuje číselný kľúč dát a mali by sme venovať pozornosť jeho odkazu pre ľudstvo,“ uviedla numerologička Daniela Paculíková pre portál pluska. Podľa jej slov je vojna neospravedlniteľný čin, pričom sa dá povedať, že ide o jednoznačné zlyhanie politikov. Číslo 68 označuje ako číselný kľúč pre nepoučiteľné ľudstvo.

Kyjev počas bojov.
Zobraziť galériu (3)
Kyjev počas bojov.  (Zdroj: SITA/AP Photo/Efrem Lukatsky, File)

Číslo „68“ hovorí, že svet, vodca, prezident či mocnosť  zlyhal v medziľudských vzťahoch, zamiloval sa do peňazí, zišiel z cesty lásky k národu, domovu, rodine, vlasti, harmónie a rovnováhy. V nečestnosti ho opantal fanatizmus, krvavá túžba po moci a bohatstve – po niečom hmatateľnom, po nerastných surovinách, strategických územiach, s obrovskou túžbou podrobiť si a ovládať iných, nezriedka i celý svet,“ upozornila. Naopak, číslo 14 má symbolizovať egoizmus, silu slova, hrubosť, necitlivosť či smrť. Ďalším krátením čísla 14 (1+4) dostaneme 5, ktoré znázorňuje náladovosť, strach či snahu dosiahnuť vytúžený cieľ.

Viac o téme: NumerológiaNová teóriaRuská inváziaVojna na UkrajineDátum konca vojny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu