Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nechutné DETAILY obchodovania s ľuďmi: Petra (20) predávala svoje dve sestry! Jedna z nich má len 13 rokov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NITRA - Nechutný prípad obchodovania s ľuďmi rieši Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii úradu hraničnej a cudzineckej polície. Dvadsaťročná žena mala predávať svoje dve maloleté sestry. Jedna z nich nemá ani 15 rokov.

Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii úradu hraničnej a cudzineckej polície rieši prípad obchodovania s ľuďmi, ktorého obeťami sú dve maloleté sestry. Vyšetrovateľ z tohto zločinu obvinil ich dospelú 20-ročnú sestru Petru B. z nitrianskeho okresu. Informoval o tom hovorca policajného zboru Michal Slivka.

"Obvinená mala predávať svoje sestry formou sexuálneho vykorisťovania. Ide o dve dievčatá vo veku 13 a 16 rokov. Vo viacerých prípadoch ich mala k tomu nútiť bitím. Pod hrozbou fyzického násilia ich mala donútiť, aby sa zúčastnili dohodnutých stretnutí s neznámymi mužmi. Obvinená mala jednotlivo so svojimi sestrami poskytovať týmto mužom sexuálne služby," priblížil Slivka.

Petrine sestry mali byť pod hrozbou bitky donútené nasadnúť na zadné sedadlá auta klienta, s ktorým mala obvinená vykonávať sexuálne aktivity. Maloleté sestry sa museli vyzliecť, aby sa ich klienti mohli dotýkať ich pŕs, prípadne mali klienta uspokojiť rukou. "Za takéto služby mal každý z klientov vyplácať vopred dohodnutých 50 až 100 Eur. Obvinenej v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody od siedmich do 12 rokov. Stíhaná je na slobode," dodal Slivka.

Viac o téme: SestrySexuálne zneužívanieObchodovanie s ľuďmiPolícia Nitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu