Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nepríjemný záver týždňa: Poslankyňa Hlasu skončila v nemocnici! FOTO priamo z lôžka

Ľubica Laššáková Zobraziť galériu (3)
Ľubica Laššáková (Zdroj: TOPKY/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Poslankyňa Hlasu a bývalá ministerka kultúry Ľubica Laššáková si víkend predstavovala úplne inak. Plány jej zmenil nepríjemný úraz a skončila v nemocnici. Zranenie bude liečiť niekoľko týždňov.

Nezaradená poslankyňa Ľubica Laššáková, ktorá je členkou mimoparlamentnej strany Petra Pellegriniho Hlas-SD, skončila cez víkend v nemocnici. O nepríjemnej novinke informovala na sociálnej sieti a momentálne je hospitalizovaná v Banskej Bystrici.

Nepríjemný záver týždňa: Poslankyňa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Ľubica Laššáková)

Pripútaná na nemocničné lôžko

Laššáková si zlomila členok, čo jej skomplikovalo voľné chvíle. "Hovorí sa, že zdravý človek má tisíc želaní a plánov - chorý iba jediné... aj moje plány na tento víkend boli iné, žiaľ, nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch a stane sa veľmi rýchlo," napísala Laššáková a pripojila aj fotku z nemocničného lôžka.

Nepríjemný záver týždňa: Poslankyňa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Ľubica Laššáková)

"Ďakujem skvelému tímu traumatológov z Rooseveltovej nemocnice za perfektne „zreparovanú“ nohu a verím, že sa čoskoro vrátim domov a k práci. Priatelia, želám vám veľa zdravia a - opatrnosti...," dodala. Úraz sa stal krátko pred rokovaním parlamentu, ktoré sa bude konať v utorok. Poslanci sa stretnú na mimoriadnej schôdzi, ktorá sa má venovať referendu medzi Slovensko a USA.

Viac o téme: NemocnicaBanská BystricaĽubica laššáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu