Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia dohliada na zhromaždenie v obci Miloslavov

Bývalé družstvo v Miloslavove
Bývalé družstvo v Miloslavove (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA - Polícia v priebehu nedeľňajšieho popoludnia dohliada na verejný poriadok pri zhromaždení v obci Miloslavov v okrese Senec. Informuje o tom na sociálnej sieti.

"Zatiaľ sme nezaznamenali prípady narušenia verejného poriadku ani páchania inej protiprávnej činnosti," doplnil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff. O zhromaždení informuje aj denník Plus 1 deň, uvádza, že skupina ľudí sa zorganizovala cez sociálne siete a stretla sa v obci pred domom údajnej organizátorky šikany 11-ročného dievčaťa.

Maloletú mali podľa medializovaných informácií napadnúť, opiť a vyzliecť 2. januára v Miloslavove kamaráti. Incident si mali nakrútiť na telefón a zverejniť na sociálnych sieťach. Celé sa to malo odohrať v obci v areáli bývalého družstva. Na zverejnenom videu by mali byť 14-, 15- a 16-ročné deti.

Podľa medializovaných informácií by takýto prípad nemal byť jediný a táto skupina už mala zaútočiť na deti aj v minulosti. Polícia v piatok (7. 1.) informovala, že prípad si na základe výberovej príslušnosti prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Bratislave.

Počas zhromaždenia v Miloslavove predviedli dve osoby

Počas nedeľňajšieho zhromaždenia v Miloslavove v okrese Senec predviedli na policajné oddelenie dve osoby, ktoré na mieste nevedeli hodnoverne preukázať svoju totožnosť. Oznámila to polícia na sociálnej sieti. Informovala aj o tom, že v prípade 14 osôb došlo k porušeniu platných pandemických opatrení, zaoberať sa nimi bude príslušný úrad verejného zdravotníctva. "Prípady narušenia verejného poriadku sme nezaznamenali," dodali policajti.

Viac o téme: ZhromaždeniePolícia Miloslavov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu