Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vianočná súhra Matoviča so Sulíkom: Obom sa cez sviatky rozrástla rodina! FOTO nových členov

(Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA – Jeden mačku, druhý psíka. Naša domácnosť sa môže rozrásť nielen narodením nového človiečika, ale aj tým, že pod svojou strechou vytvoríte domov pre zvieracieho spoločníka, ktorý sa často stane skutočným členom rodiny. Presne takýmito novinkami sa pochválili aj naši dvaja ministri.

Minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) a šéf rezortu financií Igor Matovič (OĽaNO) si na politickej scéne často nevedia prísť na meno a názorovo sa rozchádzajú napriek tomu, že sú spoločne v jednej vláde. Výnimkou už nie sú ani ich vzájomné obviňovania sa, verejné odkazy či hádky. Počas Vianoc však aj ich prekvapivo niečo spojilo – obaja sa totiž pochválili novým prírastkom v podobe nových zvieracích miláčikov.

 

Náš nový najdúch … najradšej sa natiahne tam, kde by ste ju vôbec nečakali. Tentokrát na mapu k puzzle o Slovensku,) … nuž, Slovensko miluje❤️

Posted by Igor Matovic on Thursday, December 23, 2021

 

Ako prvý o novom členovi domácnosti informoval expremiér a financmajster Igor Matovič. "Náš nový najdúch … najradšej sa natiahne tam, kde by ste ju vôbec nečakali. Tentokrát na mapu k puzzle o Slovensku,) … nuž, Slovensko miluje," napísal na sociálnej sieti Facebook deň pred Štedrým dňom a pripojil aj fotku.

 

VIETE PRVÍ: MÁME NOVÉHO ČLENA RODINY 🐕 Na Štedrý večer k nám pribudol Barón von Bahnhof a pomaly si na seba zvykáme 🙂 #stastneavesele 🎄

Posted by Richard Sulik on Sunday, December 26, 2021

Na Štefana sa podobnou radostnou novinou pochválil aj jeho kolega z koalície Richard Sulík. "Na Štedrý večer k nám pribudol Barón von Bahnhof a pomaly si na seba zvykáme," oznámil. Rovnako ako Matovič, aj on pridal aj fotku.

Viac o téme: PesMačkaIgor MatovičRichard SulíkVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu