Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Peter, ktorého zrazili policjati: Nabrali ma vo veľkej rýchlosti!

Peter J. (43) leží so zlomeninami v nemocnici na Kramároch. Zobraziť galériu (2)
Peter J. (43) leží so zlomeninami v nemocnici na Kramároch. (Zdroj: Nový Čas)

KRAMÁRE - S dolámanými rebrami, zlomenou panvou, nohou a rukou leží v nemocnici na Kramároch Peter J. (43), ktorého v Karlovej Vsi zrazilo policajné auto. Zrazený muž je presvedčený, že policajti išli rýchlo.

„Vstúpil som na priechod a na viac sa nepamätám. Podľa môjho názoru policajné auto muselo ísť veľmi rýchlo, keď som ho vôbec nezbadal,“ povedal Peter J. (43), ktorý je po nehode hospitalizovaný na klinike úrazovej chirurgie nemocnice na Kramároch. „V nedeľu som sa popoludní stretol s kamarátom. Vypil som jedno pivo a poldecák vodky. Určite som nebol opitý, aby som si neuvedomoval, kde som. Bývam neďaleko miesta, kde ma zrazili. Chodievam tade a viem, že tam treba na chodcov dávať veľký pozor,“ dodal Peter J.

„Bolo začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví, ale nikto nie je obvinený. Prípadom sa zaoberá policajná inšpekcia,“ povedala bratislavská policajná hovorkyňa Alena Toševová. Petra J. na priechode pre chodcov zrazilo policajné auto v nedeľu večer na Karloveskej ulici, blízko zastávky električky. Po náraze malo policajné auto, ktoré riadil nadstrážmajster (24) z pohotovostnej motorizovanej jednotky, rozbité sklo. Topánka zrazeného sa našla niekoľko desiatok metrov od auta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu