Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neďaleko Nitry sa prevrátil autobus! Zásah hasičov: Hlásia aj zranených

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA – Medzi obcami Koniarovce a Dolné Lefantovce neďaleko Nitry sa prevrátil autobus. Na mieste zasahuje deväť hasičov z Nitry, ktorí zabezpečovali vozidlo proti požiaru a asistovali odťahovej službe.

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre Andrea Červočová, v autobuse sa nachádzalo osem osôb. „Z nich sa dve osoby zranili ľahko,“ povedala.

Nitrianska krajská polícia upozorňuje, že husté sneženie od poludnia zasiahlo aj ich kraj a problémy vodičom urobilo hlavne v okrese Nitra. "Na Cabajskej ulici v Nitre sa skrížil kamión a nákladné vozidlá stojace za ním mali problém jazdiť na neupravenej ceste. Situácia je však už vyriešená a Cabajská je prejazdná," uviedli.

 

POLÍCIA UPOZORŇUJE VODIČOV V NITRIANSKOM OKRESE: JAZDITE OPATRNE! ❄️🚘❄️ ❄️ Husté sneženie od poludnia zasiahlo aj náš...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Thursday, December 9, 2021

 

Policajné hliadky monitorujú aj horské priechody Skýcov a Havran.

"Počasie sa zmenilo v priebehu zopár dopoludňajších hodín a vodiči tak musia prispôsobiť štýl jazdy zo suchej, cez mokrú až po zasneženú, ujazdenú vozovku. Pamätajte na to a prispôsobte rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a poveternostným podmienkam," dodali. 

Viac o téme: HasičiAutobusPrevrátenýKoniarovceDolné Lefantovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu