Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dráma na bratislavskej poliklinike! Roztržka kvôli prebiehaniu v rade: Pacient vytiahol nôž, zasahovala polícia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Takmer každý už zažil situáciu, keď si v čakárni u lekára odsedel nemalú chvíľu a potom prišiel pacient, ktorý od vchodových dverí putoval rovno do ambulancie. Len málokoho takýto vývoj situácie potešil. Väčšina ľudí však situáciu rieši hlasnými sťažnosťami. To však podľa všetkého nebol prípad v jednej z bratislavských polikliník.

K incidentu došlo v stredu dopoludnia v budove polikliniky na Trnavskom mýte a zaoberá sa ním už polícia. Tá totiž uviedla, že podľa doterajších informácií 44-ročný muž v priestoroch čakárne u lekára nadobudol podozrenie, že ho v poradí predbehol 49-ročný muž.

Z tohto dôvodu mu schoval jeho ruksak. Keď poškodený muž ruksak našiel, konfrontoval 44-ročného muža, ktorý vytiahol nôž s 9 cm čepeľou, čím vzbudil obavu o život a zdravie oznamovateľa.

Dráma na bratislavskej poliklinike!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Nakoľko sa týmto konaním dopustil protiprávneho konania na mieste verejnosti prístupnom, na miesto bola privolaná hliadka policajného zboru. K zraneniu osôb nedošlo. Muž bol eskortovaný na policajné oddelenie, odkiaľ bol po vykonaní potrebných úkonov prepustený na slobodu," uviedli.

"Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva," dodali.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu