Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Hasiči na Liptove sú v pohotovosti: Tragédia uprostred osady, dve malé deti neprežili smrtiace plamene!

Požiar na Liptove pripravila o život 2 deti. Zobraziť galériu (2)
Požiar na Liptove pripravila o život 2 deti. (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Pri požiari jednoduchej stavby v osade Hlboké v meste Liptovský Mikuláš našli zasahujúci hasiči dve deti bez známok života. Ďalšia maloletá osoba bola zdravotnými záchranármi prevezená do nemocnice. Na mieste zasahuje 14 hasičov, ktorým sa požiar podarilo lokalizovať a momentálne pracujú na jeho likvidácii. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová.

archívne video

Hasiči informujú o tragédii v obci Turček, kde na letnom tábore počas búrky zomrel maloletý chlapec (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

Aktualizované 14:31 "Mesto poskytne rodine náhradné ubytovanie v nocľahárni v Hlbokom, stravu prostredníctvom Slovenského Červeného kríža a oblečenie," tvrdí hovorkyňa.

Aktualizované 14:03  Krízový štáb mesta Liptovský Mikuláš vyhlásil v piatok pre tragický požiar v osade Hlboké mimoriadnu situáciu. Štáb tiež prijal opatrenia na pomoc pre rodičov a preživších členov rodiny z vyhoreného príbytku. Informovala o tom hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.

"Po príchode na miesto bolo zistené, že stavba sa nachádza v treťom štádiu horenia. Po vykonanom prieskume našli zasahujúci hasiči v priestoroch dve maloleté osoby bez známok života," spresnila Križanová. Požiar likvidujú hasiči z Liptovského Mikuláša, Ružomberka a z Liptovského Hrádku.

FOTO Hasiči na Liptove
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

Viac o téme: DetiPožiarHasičiSmrťLiptovský MikulášHlbokéLiptov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu