Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Predseda parlamentu s vážnou diagnózou: Pred kamerami so zakrvaveným okom!

Boris Kollár má vážny zdravotný problém. Zobraziť galériu (3)
Boris Kollár má vážny zdravotný problém. (Zdroj: Gettyimages.com, TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) má za sebou z hľadiska zdravia pomerne búrlivé obdobie. Ešte minulý rok sa po autohavárii ocitol s konštrukciou okolo krku, kedy si vážne poškodil jeden zo stavcov. Teraz je tu však ďalší závažný zdravotný problém. Predseda koaličnej Sme rodina sa pred kamerami a novinármi objavil so zakrvaveným ľavým okom. Čo sa s ním deje?

Zdravotný stav predsedu parlamentu sa od spomínanej autohavárie z jesene minulého roka ocitol na nie veľmi príjemnom bode. Najskôr musel takmer polroka chodiť s konštrukciou okolo hlavy, aby sa mu správne zregenerovala chrbtica, potom sa však stala ďalšia vec.

Šokujúci stav predsedu parlamentu

Diváci jedenej zo súkromných televízii si v jednom z ranných spravodajských blokov všimli nelichotivú vec. Kollár totiž vyzeral ako niektorí tínedžeri po klasickej bitke na víkendovej diskotéke a pred kamery sa postavil s krvavým ľavým okom. Očividne však nešlo o bitku.

FOTO Predseda parlamentu s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto TV Markíza)

VIDEO Kollár mal krvavé oko už na brífingu minulý týždeň:

Kollár usporiadal tlačovku o Pčolinskom, no médiá si všimli, že predseda parlamentu má zakrvavené ľavé oko (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Problémy s tlakom

Ohľadom dôvodov zakrvaveného oka predsedu parlamentu sa ozvala aj samotná kancelária šéfa NR SR. Už na prvý pohľad je však jasné, že Kollár fyzickému útoku nečelil, ale ide o zdravotný problém. "Vysoký tlak a z toho mám prasknuté cievky. Konzultoval som to s lekárom a teraz si musím sedem dní merať tlak ráno a večer. Potom nastavia liečbu po vyšetrení," povedal pre Plus jeden deń predseda Kollár.

FOTO Predseda parlamentu s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Viac o téme: KrvOkoZdravotné problémyBoris KollárSme rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu