Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TRAGÉDIA na železnici, vodič nemal šancu! HROZIVÉ FOTO: Z auta ostala len kopa šrotu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NOVÉ ZÁMKY – Rozhodovali sekundy. Zrážka vlaku a osobného auta si vyžiadala ďalší vyhasnutý život. Mužovi sa stal osudný prechod cez železničné priecestie Palárikovo – Čiky. Jeho vozidlo skončilo pod kolesami vlaku. Nemal šancu.

K tragédii došlo v pondelok 30. augusta. Polícia v Nových Zámkoch prijala krátko po deviatej hodine oznámenie o dopravnej nehode na železničnom priecestí Palárikovo – Čiky.

"59-ročný vodič vozidla Hyundai Tucson sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla, nevšimol si výstražné červené svetlo na semafore pred priecestím a narazil do prichádzajúceho osobného vlaku," uviedla polícia.

TRAGÉDIA na železnici, vodič
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Vo vlaku našťastie nedošlo k žiadnym zraneniam osôb. Vodič osobného auta však na následky svojich zranení na mieste dopravnej nehody zomrel. "Rušňovodič podľa vykonanej dychovej skúšky pred jazdou nepil. Či koloval alkohol v krvi nebohého vodiča bude predmetom znaleckého dokazovania," doplnila polícia.

Okolnosti dopravnej nehody, miera jej zavinenia a presná príčina budú predmetom vyšetrovania. V prípade už bolo začaté trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia.

Viac o téme: NehodaVlakŽeleznice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu