Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na Domaši našli bezvládne telo: Najhoršie OBAVY sa potvrdili! Išlo o nezvestnú Natáliu (†26)

Domaša Zobraziť galériu (6)
Domaša (Zdroj: FB/Pohotovostný pátrací tím, HAKA)

DOMAŠA - Vo vodnej nádrži Domaša neďaleko Trepeckého kostola bolo v piatok popoludní nájdené bezvládne ľudské telo. Všimli si ho návštevníci výletnej lode Bohemia počas plavby. Polícia dnes definitívne potvrdila, že išlo o nezvestnú Natáliu z Prešova. Hľadali ju takmer mesiac.

Nález ženského tela potvrdila polícia, jej totožnosť nebola kvôli značnému štádiu rozkladu potvrdená hneď. Okamžite sa však vynorili špekulácie, že ide o 26-ročnú Natáliu z Prešova. Dones prešovskí policajti potvrdili smutnú správu. Išlo naozaj o ňu.  


Hororový nález na východe: Domaša vyplavila bezvládne telo ženy! Na nohe mala vedro so závažím


Z výletu sa už nevrátila...

Natália sa stratila začiatkom augusta. Vybrala sa na výlet na Domašu na malej žltej loďke. Keď sa však nevrátila, rodina zalarmovala políciu, ktorá po nej vyhlásila pátranie a niekoľko dní ju intenzívne hľadali vo vode aj na súši, no márne. Neskôr sa na brehu po nej našli jej osobné veci. V člne išla sama a nikto netušil, čo sa mohlo stať. Poslednýkrát ju videli svedkovia z oprotiidúcej plachetnice, ako smeruje z časti Dobrá pri bývalej chate Veterán smerom na časť Domaše Eva. 

Na Domaši našli bezvládne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Pohotovostný pátrací tím)

Natália však podľa rodičov milovala vodu, rada športovala a potápala sa, nechápeli, čo sa mohlo na hladine stať. Natália pochádzala z Prešova a pátranie po nej vyhlásili ešte 5. augusta. "Jej veci sa našli pri vode pod bývalou chatou Veterán ulica Surfistická pri vode. Okoloidúca plachetnica ju videla veslovať na loďke, neskôr asi o pol hodiny bola videná už iba prázdna loďka," informovali vtedy policajti. 

Polícia totožnosť potvrdila

Bohužiaľ, dnes policajti potvrdili tú najhoršiu správu. Bezvládne telo patrilo skutočne Natálii. "Žena bola stotožnená, ide o 26 ročnú Natáliu z Prešova, ktorá bola nezvestná od konca júla," uviedli dnes ráno prešovskí policajti na sociálnej sieti. 

Pravdepodobne išlo o samovraždu

Príčina smrti nie je potvrdená, podľa rodiny to bola športovkyňa a plavkyňa, ktorá vodu milovala. Nie je tak jasné, čo sa mohlo stať alebo čím si Natália prechádzala. Podľa facebookovej stránky Domaše sa rozhodla žena pravdepodobne spáchať samovraždu. 

Na Domaši našli bezvládne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/HAKA)

Na nohe mala vedro do závažím

"Mladá žena sa pravdepodobne rozhodla ukončiť svoj život v Domaši. Polícia našla na jej nohe pripevnené vedro so závažím. Je to ľudská tragédia. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť pozostalým," uviedli na stránke. 

Na Domaši našli bezvládne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Pohotovostný pátrací tím)

Cudzie zavinenie vylúčili

Polícia bude o presnej príčine úmrtia informovať po pitve. "Obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť, predbežne cudzie zavinenie vylúčil," napísala polícia. "Presná príčina smrti bude známa po vykonaní pitvy. Polícia vykonáva potrebné úkony k zisteniu totožnosti nebohej ženy, ako aj k okolnostiam jej úmrtia. Bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," dodali policajti. 

Na Domaši našli bezvládne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Pohotovostný pátrací tím)

Viac o téme: TeloNezvestnáPolícia PrešovDomaša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu