Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pročko verzus lesný predátor: VIDEO Poslanec za OĽaNO si v lese natočil stretnutie s medveďom!

Pročkovi nebolo všetko jedno. Zobraziť galériu (2)
Pročkovi nebolo všetko jedno. (Zdroj: Gettyimages.com, TASR - Jakub Kotian)

HALIČ/POLICHNO - Málokto z poslancov NR SR si užije toľko dobrodružstiev v lese, ako práve Jožo Pročko z OĽaNO. Ten sa totiž na svojich pravidelných lesných potulkách stretol s predátorom v bezprostrednej blízkosti. Celú situáciu si dokonca zvečnil na videu a veru, nebolo mu všetko jedno!

VIDEO Pročkove stretnutie s medveďom v lese:

Pročkove pravidelné potulky prírodou či lesom nie sú ničím výnimočným. V minulosti sa už napríklad zvečnil aj s plným košom nazbieraných húb. Tentokrát však boli potulky lesom okorenené o jedno nečakané stretnutie. Pročko popísal, že ešte pred zaznamenávaním videa sa diali ešte väčšie veci. "5 minút sme si 5 metrov od seba hľadeli do očí, keď som zastal a až keď som vytiahol mobil, sa beťár pohol," pripísal ku videu poslanec a bývalý televízny zabávač z Haliča.

Pročko verzus lesný predátor:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Najskôr si ho zmýlil s vlčiakom

Pročko si najskôr tajomnú postavu v kríkoch zmýlil s niečim úplne iným. "Najprv som myslel, že pri ceste sedí obrovský čierny vlčiak," priznal Pročko. Poslanec dokonca upresnil, kde prišlo k tomuto stretnutiu: "Lokalita 3 km pred Políchnom. Bežal do bažantnice," varoval ostatných miestnych ešte v utorok Pročko.

Viac o téme: MedveďPoslanec OĽaNOJožo Pročko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu