Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO ako z akčného filmu! Zásah v bratislavskom Pentagone: Ľudia opretí o múr a s rukami nad hlavou

Polícia zasahovala v bratislavskom Pentagone.
Polícia zasahovala v bratislavskom Pentagone. (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave v priebehu včerajšieho dňa zrealizovali pátraciu akciu v bezprostrednej blízkosti bytového domu na Stavbárskej ulici v Bratislave, známeho pod názvom Pentagon.

Zásah ako z akčného filmu! Polícia si posvietila na bratislavský Pentagon (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

Polícia zverejnila aj video, ktoré vyzerá ako z akčného filmu. Vidno na ňom ľudí, ktorí sú opretí o múr s rukami nad hlavou. Na akcii sa zúčastnili policajti kriminálnej polície, poriadkovej polície, policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ako aj Oddelenia služobnej kynológie.

Díleri, narkomani aj prostitútky: Drogy v Pentagone sa predávajú stále! Polícia zadržala dve ženy

"Akcia bola zameraná na hľadané a nezvestné osoby, veci pochádzajúce z trestnej činnosti po ktorých bolo vyhlásené pátranie v národných a medzinárodných informačných systémoch a ich výskyt bol zaznamenaný práve v tomto bytovom dome a jeho okolí. Počas doby trvania akcie, ktorá prebehla v dvoch fázach – poobedných a večerných hodinách, bolo skontrolovaných 100 osôb," informovala polícia.

K narušeniu verejného poriadku zo strany týchto osôb počas akcie nedošlo, policajti nemuseli na príslušné policajné oddelenia predviesť žiadne osoby. "Na mieste bola zistená jedna osoba, ktorá je potrebná pre účely trestného konania na OKP OR PZ v Bratislave II. Vo vykonávaní obdobných akcii, zameraných na zlepšenie bezpečnostnej situácie a verejného poriadku práve v okolí bytového domu na Stavbárskej ulici – tzv. PENTAGONU, bude Bratislavská polícia pokračovať aj do budúcna. Ako vyzeral priebeh tejto pátracej akcie, si môžete pozrieť v dvoch autentických videách, ktoré v priebehu dnešného dňa zverejníme na FB Polícia SR Bratislavský kraj. Prvá časť bude zameraná na poobednú časť akcie, druhá bude zachytávať priebeh večernej časti policajnej akcie," dodali policajti.

Viac o téme: DrogyPolícia BratislavaPentagon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu