Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Díleri, narkomani aj prostitútky: Drogy v Pentagone sa predávajú stále! Polícia zadržala dve ženy

Pentagon v bratislavskej Vrakuni je známy tým, že je obľúbeným miestom narkomanov, prostitútok a drogových dílerov.
Pentagon v bratislavskej Vrakuni je známy tým, že je obľúbeným miestom narkomanov, prostitútok a drogových dílerov. (Zdroj: ada)

BRATISLAVA - Neslávne známy Pentagon v bratislavskej Vrakuni prešiel nedávno rozsiahlou rekonštrukciou. Ani to však nezabránilo tomu, aby sa tam nepohybovali rôzni narkomani a díleri drog.

Archívne video

Policajná razia v bratislavskom Pentagone.

Bratislavská polícia sa na sociálnej sieti pochválila, že okolie Pentagonu má o dvoch dílerov drog menej. Presnejšie teda o dve dílerky, ktoré tam zadržali. "Pozornosti policajtov odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II neuniklo v priebehu včerajšieho dňa podozrivé správanie dvoch žien. V bezprostrednej blízkosti žien sa na zemi nachádzalo celkovo 26 ks papierových skladačiek s obsahom neznámej kryštalickej látky ako aj mikroténový sáčok s obsahom bielej kryštalickej látky," informovala polícia. 

Drogový raj v Bratislave sa zmení: FOTO Neslávne známy Pentagon v novom šate, zelená ako nádej

"K ich pôvodu sa ženy nevedeli dôveryhodne vyjadriť.Nakoľko vzniklo podozrenia že sa môže jednať o omamnú alebo psychotropnú látku, policajti tieto predmety zaistili a zaslali k expertíznemu skúmaniu. Obe ženy vo veku 32 a 31 rokov obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. V súčasnosti sú s nimi vykonávané potrebné procesné úkony. V tejto súvislosti bolo zároveň zo strany povereného policajta začaté trestné stíhanie vo veci trestného čiu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," dodali policajti. 

Rekonštrukcia Stavbárskej 

Bytový komplex na Stavbárskej ulici získal prezývku Pentagon pre svoje nezvyčajné rozloženie budov. Dlhé roky bol známy tým, že sa v jeho okolí pohybujú díleri drog, narkomani či prostitútky. Užívatelia drog prespávali aj priamo na chodbách a znečisťovali tak spoločné priestory slušných ľudí, ktorí v Pentagone bývali alebo bývajú dodnes. 

Práve tí sa situáciu rozhodli vziať do vlastných rúk a bytovku si postupne rekonštruujú. Okolie však môže pomôcť vyčistiť len polícia. Aj keď bývalý primátor Ivo Nesrovnal avizoval zlepšenie, nepodarilo sa mu to ani pristavením karavanu mestskej polície. 

Viac o téme: DrogyDíleriPolícia BratislavaPentagon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu