Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KORONAVÍRUS Čekan sa zapojil do témy Horaliek: Bojkotujúcich si vychutnal, zlízli si to aj títo dvaja politici

Pavol Čekan Zobraziť galériu (5)
Pavol Čekan (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

BRATISLAVA - Včerajší horalkový ošiaľ z bojkotu spoločnosti Sedita rozpútal nekonečnú vášeň a z druhej strany barikády aj množstvo vtipov na túto tému, no ešte sa nepovedalo posledné slovo. K téme sa vyjadril už aj vedec Pavol Čekan, ktorý si na mušku zobral dvoch opozičných politikov.

Boli to totiž politici Ľuboš Blaha zo Smeru-SD a nezaradený Tomáš Taraba, ktorí sa na sociálnej sieti pridali k bojkotu výrobkov Sedita. Ten vznikol práve v radoch antivaxerov po tom, ako sa majiteľ cukrovinkárskeho koncernu I.D.C. Holding Pavol Jakubec vyjadril na adresu slobody pre očkovaných.

KORONAVÍRUS Čekan sa zapojil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Ľuboš Blaha)


Známy výrobca slovenských maškŕt čelí bojkotu: Kvôli jednej vete ich výrobky násilne likvidujú, vojna konzumentov!


Poslanci kritizovali jeho vyjadrenie o tom, že nezaočkovaní by mali sedieť doma. "Rešpektujem jeho slobodu to povedať a môj nesúhlas slobodne vyjadrím, že nikdy viac už od nich nič nekúpim," píše Taraba.

KORONAVÍRUS Čekan sa zapojil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Tomáš Taraba - poslanec NR SR)

Podal si ich vedec Čekan

K téme sa už ozval aj známy slovenský vedec a podstatná postava od začiatku pandémie Pavol Čekan. "Dnes tu máme "hystériu" s horalkami a inými výrobkami Sedity kvôli vyjadreniu majiteľa I.D.C. Holding o očkovaní. Dnes dokonca páni poslanci Blaha a Taraba a iní významní predstavitelia tejto FB scény vyhlásili bojkot týmto slovenským sladkým výrobkom," popisuje v statuse včerajšie dianie Čekan.

KORONAVÍRUS Čekan sa zapojil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

Budete bojkotovať aj sociálnu sieť, páni?

"Koncom júla 2021 Facebook vyhlásil, že pustí do svojich kancelárií len zaočkovaných zamestnancov. Facebook dokonca zavádza povinné očkovanie v USA. Povinné očkovanie. Neplánujú za toto páni Blaha a Taraba a iní významní predstavitelia boja proti očkovaniu bojkotovať aj Facebook? Toto by nemali dopustiť. Povinné očkovanie musí byť pre nich fakt za čiaru. Nemôžu mať predsa dvojaký meter. Vyzývam ich aj na bojkot sociálnej siete Facebook," vychutnal si politikov Čekan.

Viac o téme: BojkotĽuboš BlahaPavol ČekanTomáš TarabaHoralky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu