Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

V komore domu zhorela starenka

Napriek rýchlemu zásahu hasičov starenka neprežila.
Napriek rýchlemu zásahu hasičov starenka neprežila. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE/VEĽKÁ IDA - Starenka († 89) zhorela včera popoludní v rodinnom dome vo Veľkej Ide. V inej časti domu boli jej príbuzní, ktorí cítili dym a rýchlo vybehli. Až neskôr zistili, že komora a práčovňa sú v plameňoch.

S požiarmi v Košiciach akoby sa v priebehu 24 hodín roztrhlo vrece. Z utorka na stredu horeli i priestory erotického salónu a o pár hodín neskôr zase niekto podpálil auto. „Žena sa najprv zrejme nadýchala dymu a odpadla. Príčiny požiaru sú nateraz neznáme,“ uviedol veliteľ zásahu. Zhoreli špajza i práčovňa a zadymilo izby v celom dome. Práve dym možno zachránil život zvyšnej rodine, ktorá rýchlo vybehla na dvor.

Úmyselné podpálenie nevylučujú, ale ani nepotvrdzujú hasiči pri požiari erotického salónu na Hroncovej ulici v Košiciach, ako aj auta na Triede SNP. Salón bol podľa našich informácií prázdny, majiteľka z neho odišla asi hodinu pred vypuknutím požiaru. Zhorela jedna miestnosť , škodu vyčíslili na 300-tisíc Sk (cca 9 000 €).

O dve hodiny neskôr horel pri garážach na Triede SNP Seat Cordoba. V tomto prípade škoda predstavuje 30-tisíc Sk (900 €).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu