Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na starej Seneckej ceste sa zrazili štyri autá, v Bratislave sa zdržíte na viacerých úsekoch

Nehoda na Seneckej ceste Zobraziť galériu (4)
Nehoda na Seneckej ceste (Zdroj: FB - Polícia SR Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Na starej Seneckej ceste pri Ivanke pri Dunaji sa na križovatke s Nádražnou zrazili štyri osobné autá, úsek je neprejazdný. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. Obchádzka vedie cez Ivanku pri Dunaji, vodiči sa zdržia hodinu.

Dnes v čase krátko pred 06:45 h došlo na križovatke Nádražná ulica – Ivanka pri Dunaji k dopravnej nehode troch vozidiel. Podľa doterajších informácií vodič osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia pravdepodobne nedal prednosť v jazde vodičovi osobného motorového vozidla zn. Honda CR –V, a tak došlo k ich zrážke.

Nehoda na Seneckej ceste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB - Polícia SR Bratislavský kraj)

V dôsledku tohto nárazu vozidlo zn. Škoda Octavia odhodilo do protismeru, kde následne narazilo do ďalšieho osobného motorového vozidla zn. Peugeot 308.

Nehoda na Seneckej ceste
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB - Polícia SR Bratislavský kraj)

Dvaja vodiči utrpeli ľahšie zranenia, s ktorými boli prevezení do jednej z bratislavských nemocníc na ďalšie lekárske ošetrenie, kde im bude následne aj odobratá vzorka krvi na zistenie prítomnosti alkoholu. Alkohol bol u tretieho vodiča vykonanou dychovou skúškou na miestne vylúčený. Škoda bola predbežne vyčíslená na 18 000,- eur.

Kolóny sa tvoria aj v hlavnom meste

Vodiči si v pondelok ráno počkajú aj vo viacerých úsekoch v hlavnom meste a pri vstupe doň. Zelená vlna RTVS informuje o 20-minútovom zdržaní v Rusovciach v smere do Petržalky, vodiči sa zdržia aj na zjazde z D2 do Jaroviec. Na vjazde do Bratislavy z Mosta pri Bratislave si vodiči počkajú v kolóne do 20 minút. Na Račianskej v smere do mesta ich čaká asi pätnásťminútové zdržanie.

Stella centrum informuje na svojom webe o zdržaní na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy. Vodiči si tam počkajú do 15 minút.

Na Ulici Svornosti a na Popradskej v smere do centra hlásia zdržanie do 20 minút. Na Hradskej v smere od Vrakune do centra je tiež spomalená premávka, zdržanie môže byť do 25 minút.

Viac o téme: NehodaDopravaBratislavaSenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu