Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Boris Kollár má na krku ďalší škandál! O kaviareň sa delí s milionárom z Kočnerovej Threemy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Predseda parlamentu Boris Kollár je dlhoročným biznispartnerom Petra Struhára, ktorého v šifrovanej komunikácii v aplikácií Threema spomínal aj odsúdený Marian Kočner.

Archívne video

Rok Kočnerovej Threemy: Uplynuli dva roky od vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej

Meno podnikateľa Petra Struhára sa v médiách objavilo po zadržaní Aleny Zsuszovej, ktorá je obvinená, okrem iného, aj z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka. Mercedes, na ktorom sa vozila Zsuzsová, bol písaný práve na jednu zo Struhárových firiem. Okrem toho, jeho meno spomína vo výpovedi aj bývalý sudca Vladimír Sklenka. Ten vypovedal, že od Struhára dostal úplatok 40-tisíc eur. Okrem toho, meno podnikateľa sa objavuje aj v Kočnerovej Threeme pod prezývkou "Červený pes". 

Mercedes, na ktorom sa vozila Zsuzsová, bol písaný na milionára Struhára: Ten sa zbavuje spoločnosti

Po tejto výpovedi predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár tvrdil, že so Struhárom ukončil všetky obchodné aktivity. Podľa zistení portálu Aktuality.sk to však nie je celkom pravda. Kollár je totiž stále spolumajiteľom firmy Havana Café, ktorá vlastní podnik v historickom centre Bratislavy. Kollár podľa portálu namietal, že si spoločnú firmu nepamätal a myslel si, že akcie predal.

Predseda parlamentu Boris Kollár
Zobraziť galériu (2)
Predseda parlamentu Boris Kollár  (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Okrem neho má firma aj ďalší spolumajiteľov, medzi ktorými je aj Karol Sz. Ten aj napriek státisícovým dlhom na sociálnom i zdravotnom poistení získal prestížnu zákazku od ministerstva hospodárstva pod vedením Richarda Sulíka.

 

Viac o téme: KaviareňBoris KollárKočnerova ThreemaMarian Kočner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu