Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Poslankyňa Romana Tabák o poslaneckom kolegovi: Čepček je z inej planéty!

Romana Tabak Zobraziť galériu (3)
Romana Tabak (Zdroj: TASR - Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Opäť dvihol tlak! Poslanec Martin Čepček, ktorý má pozastavené členstvo v poslaneckom klube OĽaNO, predbehol svoju stranícku kolegyňu a predložil mimoriadne obmedzujúci interrupčný zákon. Náklad si vyslúžil aj od kolegyne z klubu Romany Tabak. Aký postoj má samotný klub?

Za poslanca Martina Čepčeka sa ospravedlniľ už aj podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽaNO), ktorý ospravedlnením prosil o odpustenie za poslanca, ktorý pravidelne hlasuje s extrémistickou ĽSNS, postavil sa proti ministerke spravodlivosti Márii Kolíkovej (Za ľudí), nezahlasoval za vládu Eduarda Hegera a svoj vlastný návrh na sprísnenie interrupcií predkladá už po druhý raz. 

Za svoje doterajšie prešľapy má už niekoľko mesiacov pozastavené členstvo v klube a nepríjemne naňho reagujú už aj samotní poslanci OĽaNO. Keď svoju solitérsku legislatívnu hru predviedol po prvý raz, vyslúžil si hejt od poslanca Juraja Krupu (OĽaNO).

Poslankyňa Romana Tabák o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Tentoraz si poslanca, ktorý najradšej "jazdí sólo" vzala na paškál Romana Tabak, ktorá sa v pléne NR SR doposiaľ najzásadnejšie predstavila svojou faktickou poznámkou: "Blablablablabla blaaaaa," ozývalo sa vtedy v rokovacej sále. Rovnako nedokázala dýchať s rúškom. 

Poslankyňa Romana Tabák si sňala v pléne Rúška a vybuchla od smiechu (Zdroj: YouTube/TV NR SR)

Tentoraz sa so svojim komentárom dostala na obľúbenú satirickú stránku Zomri. Tam sa do Čepčeka poriadne pustila s tým, že jej názor na poslanca, ktorého kritici označujú za klerofašistu, nie je pozitívny. 

Romana Tabak si to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Zomri)

Za svoj komentár pod originálnym príspevkom, však schytala poriadny hejt. "Celé OĽaNO je z inej planéty," kritizovali diskutujúci s tým, že Tabak nemala problém hlasovať za návrh Anny Záborskej. Podľa Tabak majú ľudia na kritiku nárok. "Ani my nie sme perfektní a ja názor ľudí rešpektujem," povedala poslankyňa pre Topky. "Pán Čepček sa s nikým nedohodol, s nikým svoj názor nediskutoval a nemôže s takýmito návrhmi prichádzať bez toho, aby boli prerokované na koaličnej rade," argumentovala Tabak ostrosť svojho komentára, na ktorom trvá. Z jej tónu však bolo zrejmé, že dúfa, že Čepček už nebude členom klubu OĽaNO dlho. K jeho návrhu sa podľa našich informácií stavia negatívne celý klub OĽaNO. Skutočnosť, že sa Tabak ocitla na Zomri komentovať nechcela. "Vôbec som o tom nevedela, musím sa ísť pozrieť," reagovala pobavená Tabak.

Viac o téme: OĽaNORomana TabakMArtin Čepček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu