Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrob Milana Lučanského premiestnili: FOTO Dojímavé vyznanie jeho manželky

Milan Lučanský Zobraziť galériu (2)
Milan Lučanský (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

ŠTRBA/MARTIN - Bývalého policajného prezidenta generála Milana Lučanského pochovali v Štrbe začiatkom tohto roka. Pohrebu sa zúčastnili stovky ľudí, medzi ktorými boli aj aktívni či už nekatívni politici. Najnovšie Lučanského manželka na sociálnej sieti oznámila, že jeho hrob premiestnili.

Pohreb Milana Lučanského v Štrbe

archívne video

Lučanský pohreb 4 (Zdroj: Topky/msz)

Bývalý policajný prezident sa 29. decembra pokúsil samovraždu. Stalo sa tak v cele vo väznici v Prešove. Milana Lučanského previezli do nemocnice, kde o pár hodín poslednýkrát vydýchol. Vtedy obvinený generál sa mal obesiť na teplákovej bunde. Okolo jeho smrti sa okamžite vynorilo množstvo otáznikov a končpirácií, čomu pomáhali aj opoziční poslanci. 

VIDEO Milana Lučanského pochovali: Prišli stovky ľudí! Rodina v slzách, lúčil sa aj Kaliňák a Harabin

Začiatkom januára Milana Lučanského pochovali na cintoríne v Štrbe. Na jeho pohrebe sa objavilo množstvo známych tvári, medzi ktorými nechýbal ani Robert Kaliňák či neúspešný kandidát na prezidenta Štefan Harabin. Dojímavej rozlúčky sa zúčastnili stovky ďalších ľudí. 

Pohreb Milana Lučanského
Zobraziť galériu (2)
Pohreb Milana Lučanského  (Zdroj: Topky/Jám Zemiar)

Manželka Milana Lučanského cez víkend prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že jeho hrob teraz preožili do Martina, kde žije ona aj s jeho deťmi. "Dnes 23. mája 2021 sa stal Národný cintorín v Martine miestom posledného odpočinku gen. Milana Lučanského. Čest Tvojej pamiatke," napísala vdova po zosnulom Lučanskom a pridala aj fotografia miesta jeho posledného odpočinku.

Viac o téme: PohrebHrobCintorínSamovraždaMilan Lučanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu