Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

PRÁVE TERAZ V Bratislave sa zrazili dve električky: Zranila sa staršia žena

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - V bratislavskej Karlovej Vsi na Botanickej ulici sa zrazili v pondelok ráno električky. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) a zároveň upozorňuje na obmedzenia v MHD. V úseku premáva náhradná autobusová doprava.

Električkové linky MHD 4 a 9, jazdiace z centra mesta do Karlovej Vsi, boli skrátené po tunel. "Medzi konečnými Pri kríži a Kútiky premávajú električky linky 4. V úseku Malá scéna, Kútiky a späť premávajú autobusy X4," spresnil dopravca. Či pri zrážke električiek došlo k zraneniam, zatiaľ neuviedol. Viacerí vodiči prostredníctvom dopravných aplikácií zároveň hlásia, že na Botanickej a v okolí sa tvoria kolóny.

PRÁVE TERAZ V Bratislave
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Pri nehode sa zranila staršia žena. "Záchranári ošetrili ženu s úrazom dolnej končatiny a pri vedomí ju previezli do nemocnice," spresnila hovorkyňa.

Škody budú niekoľkotisícové 

Dopravný podnik Bratislava (DPB) predpokladá škody v desiatkach tisíc eur. Spôsobenú škodu odhadla polícia zhruba na 80.000 eur. Udalosť je podľa dopravcu v štádiu vyšetrovania. Uviedla to hovorkyňa DPB Ľubica Melcerová.

Viac o téme: NehodaElektričkyBratislavaMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu