Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Poriadna novinka! Známy "saskár" Martin Klus odhalil veľké prekvapenie

Martin Klus Zobraziť galériu (3)
Martin Klus (Zdroj: TASR - Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - Štátny tajomník ministerstva zahraničia zo SaS zverejnil na sociálnej sieti veľkú novinku. Po rokoch trápenia sa na mladého liberála opäť usmialo šťastie. Budú v strane búchať šampanské?

Hoci ešte v roku 2019 zverejnil status o tom, ako bojuje o svoje dcéry, aktuálne sa podelil o oveľa krajšiu novinku. "Zápas o vlastné deti je horší, ako akýkoľvek politický súboj," začal v úvode staršieho príspevku s tým, že aj on patrí k tisíckam  tzv. vymazaných rodičov.

Martin Klus
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

"Takých, ktorí v dôsledku intenzívnej manipulácie a zlyhávania systému prišli o svoje deti, hoc sa o ne s láskou starali, venovali sa im a ľúbili ich, ako každý správny rodič. O to väčšiu krivdu prežívam, keď vidím, ako ma náš súdny systém núti mať výhradne rodičovské povinnosti v podobe výživného, avšak vôbec ho nezaujíma, že mám NULOVÉ RODIČOVSKÉ PRÁVA napriek tomu, že o ne o. i. súdnou cestou už roky bojujem," napísal v roku 2019.

Radostné správy

Štátny tajomník za SaS Martin Klus sa rozhodol prispieť k riešeniu demografického problému Slovenska a oznámil, že spolu s jeho partnerkou čakajú dieťa. K informácii priložil aj srdcervúce vyznanie!

Martin Klus bude čoskoro
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Martin Klus)

 

Viac o téme: ZahraničieSaSMartin Klus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu