Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrozivá nehoda v Bratislave: FOTO Jedno z áut skončilo po náraze na streche, svedkyňa opísala detaily

Dopravná nehoda v Petržalke Zobraziť galériu (4)
Dopravná nehoda v Petržalke (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Utorkové poludnie poznačila hrôzostrašne vyzerajúca autonehoda. Na petržalskej križovatke sa zrazili dve vozidlá, pričom jedno ostalo prevrátené na streche. Na mieste zasahovali policajti, záchranári i hasiči.

VIDEO Bratislavčan so zákazom šoférovania ohrozoval na štvorkolke viacero ľudí

Bratislavčan so zákazom šoférovania ohrozoval na štvorkolke viacero ľudí (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Na križovatke Jíraskova - Pajštúnska v bratislavskej Petržalke sa v utorok okolo trištvrte na dvanásť zrazili dve autá. Podľa polície vodič BMW zrejme nedal prednosť šoférovi peugeotu. „Posádka osobného motorového vozidla zn. Peugeot 3008 utrpela zranenia, s ktorými bola prevezená do jednej z bratislavských nemocníc,“ informovala Topky.sk krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Dopravná nehoda v Petržalke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Svedkyňa havárie nám povedala, že hasiči z prevráteného vozidla zhruba dvadsať minút vystrihovali ženu. „Keď ju nakladali do sanitky, tak žila. Na nosidlá ju pokladali na bruchu,“ opísala. Za volantom BMW podľa jej slov sedela mladšia žena.

Dopravná nehoda v Petržalke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

„Boli tam dve hasičské autá a dve sanitky, vznikol tam nejaký dopravný chaos, ale celkom rýchlo to začali riadiť policajti. MHD sa otáčali a z tých, ktoré sa nemali ako, ľudia vystúpili mimo zastávok,“ dodala svedkyňa.

Dopravná nehoda v Petržalke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Martiniaková potvrdila, že alkohol u vodičov nezistili. „Presné príčiny ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu ďalšieho objasňovania bratislavských policajtov,“ podotkla hovorkyňa polície, ktorá opätovne apeluje na vodičov, aby jazdili bezpečne, zodpovedne, plne sa venovali vedeniu vozidla a dodržiavali príslušné ustanovenia zákona o cestnej premávke.

Viac o téme: NehodaKrižovatkaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu