Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bizarná situácia, polícia chytila opitého vodiča: Neuveríte, čo sa stalo potom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

ZLATÉ MORAVCE – V policajnej cele skončili dvaja vodiči, ktorí opití šoférovali rovnaké osobné motorové vozidlo. Hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru v Zlatých Moravciach kontrolovala 18-ročného vodiča, ktorý pri dychovej skúške nafúkal 0,71 miligramu alkoholu na liter vydýchnutého vzduchu, čo je v prepočte 1,48 promile.

„V aute boli aj ďalšie dve osoby, jednou z nich bol otec vodiča, ktorý je vlastníkom vozidla. Policajti mu preto nechali kľúče od auta s tým, že si auto uzamkne a odvoz si zabezpečí sám,“ informovala Polícia SR.

Bizarná situácia, polícia chytila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Bezprostredne po tom, ako bol mladý vodič eskortovaný na obvodné oddelenie, si policajti všimli okolo prechádzajúce auto, v ktorom predtým pristihli opitého vodiča. Auto jazdilo veľmi riskantne z jedného jazdného pruhu do druhého, preto sa ho policajti rozhodli opäť skontrolovať. Za volantom sedel 20-ročný muž, ktorý nafúkal viac ako predchádzajúci vodič. Dychová skúška potvrdila v dychu vodiča 0,86 miligramu alkoholu na liter vydýchnutého vzduchu, čo je 1,79 promile. Polícia v Zlatých Moravciach vedie v oboch prípadoch trestné stíhanie pre trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: Opitý vodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu