Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trnavská taxikárka jazdila zo strany na stranu: Nepila som, tvrdila polícii! Na rováši má toho viac

Trnavskí policajti odhalili opitú taxikárku Zobraziť galériu (2)
Trnavskí policajti odhalili opitú taxikárku (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA – Jazda trnavskej taxikárky bola už naoko podozrivá. Keď ju zastavili policajti, na otázku, či pila, odpovedala zamietavo. Mužov zákona ale nepresvedčila a dali jej dali fúkať. Výsledok ich zarazil.

Tridsaťpäťročná Trnavčanka na seba upozornila podozrivou jazdou. Policajti si ju všimli, keď prechádzala cez uličky na trnavskom sídlisku Družba. Podľa ich slov šoférovala "zo strany na stranu".

Slovákov stále okrádajú podvodníci, ktorí zneužívajú meno známej firmy: Polícia ukázala NAHRÁVKU

Péemječkári preto zapli majáky a vodičku vyzvali, aby zastavila. „Na otázku, či pila, odpovedala jednoznačne nie,“ uviedli ochrancovia zákona. Taxikárku následne podrobili dychovej skúške na alkohol. Nafúkala 0,76 mg/l alkoholu, čo je viac ako 1,5 promile.

Trnavskí policajti odhalili opitú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trnavský kraj)

Policajti Trnavčanku zadržali a rovnako jej zaistili aj vodičkák. „Podguráženú ženu umiestnili do cely policajného zaistenia. Žena je podozrivá z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ priblížila polícia. A keďže sa ukázalo, že žena šoférovala opitá aj v minulosti, hrozí jej aj prísnejšia sadza. „Zákon stanovuje v tomto prípade trest odňatia slobody až na 2 roky,“ spresnili zástupcovia zákona.

Tí v tomto súvise upozorňujú ľudí, aby v prípade podozrenia, že vodič taxi služby alebo vodič verejnej prepravy javí známky požitia alkoholu alebo inej návykovej látky, ihneď kontaktovali políciu a do vozidla si nesadali.

Viac o téme: PolíciaAlkoholVodičTaxi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu