Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Poliačikovi sa zrútil svet: V priebehu pár dní prišiel kvôli pandémii o svojich najbližších!

Poliačik prežíva mimoriadny smútok v rodine. Zobraziť galériu (3)
Poliačik prežíva mimoriadny smútok v rodine. (Zdroj: TASR/Martin Baumann, Gettyimages.com)

BRATISLAVA/TOPOĽČANY - Známy politický predstaviteľ Progresívneho Slovenska (predtým SaS) Martin Poliačik, ktorý sa momentálne nachádza mimo parlamentu, sa musí vyrovnávať s ťažkým životným údelom. Pre pandémiu nového koronavírusu sa musel navždy rozlúčiť s vlastnými svokrovcami. Situácia je o to smutnejšia, že obidvaja prehrali boj o život len niekoľko týždňov po sebe.

Situácia sa zdramatizovala 12. februára 2021, kedy si Poliačik zmenil profilovú fotografiu na čiernu. Mnohí blízki už vedeli, čo za tým je, no verejnosť ešte nie. Poliačik však už nevydržal len tak mlčať a verejnosti na sociálnej sieti povedal, čo sa v jeho rodine vlastne stalo a že sú to mimoriadne smutné správy.

Dramatická situácia

Poliačik oznámil smutnú správu 12 februára až po tom, čo už medzi živými nebola ani jeho svokra, ktorá vlastného manžela prežila len o 3 týždne. "Hankin otec, skvelý muž, nás opustil pred troma týždňami. Najlepšia svokra na svete sa k nemu pridala dnes. Naši chlapci prišli o starkého a starkú, ktorých ľúbili a vždy sa na nich tešili. Je to obrovská strata," píše zarmútený Poliačik.

KORONAVÍRUS Poliačikovi sa zrútil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Martin Poliačik)

Pozitivitu svokra zistili krátko pred koncom roka

Politik tiež neskôr v ďalšom statuse popísal aj to, že svokrovu pozitivitu zistili krátko po Vianociach 28. decembra 2020. "Starká sa oňho starala. Keď ochorela aj ona, staral sa o nich Hankin brat. V nemocnici skončili všetci traja. Miro už je doma, pomaly sa zotavuje. O oboch rodičov s Hankou prišli za 6 týždňov," popisuje mimoriadne smutné udalosti Poliačik.

"Moja svokra bola fantastická, milujúca, múdra žena. Malý MacGyver v ženskom tele, s ktorým navrhovať a stavať nábytok, skladať skriňu alebo opravovať ventilátor bol zážitok a kopec srandy. Mala šibalské oči, naoko hnevlivé pohľady kvôli môjmu večnému podpichovaniu a obrovské srdce, vďaka ktorému aj keď sa stále rozdávala, stále jej bolo dosť. Ľúbil som tú ženu a je to obrovská bolesť vidieť, aká tu po nej zostala diera. A po starkom tiež. Rovný, hrdý, správny chlap," spomína Poliačik, ktorého rodine týmto vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

KORONAVÍRUS Poliačikovi sa zrútil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Martin Poliačik)

Viac o téme: SmrťSvokrovciMartin PoliačikKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu