Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bratislava hlási výpadok trolejbusových liniek: Dôvodom je poškodené trolejové vedenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: banskabystrica.sk)

BRATISLAVA - Z dôvodu poškodeného trolejového vedenia je prerušená premávka trolejbusových liniek mestskej hromadnej dopravy čísiel 201, 204 a 209 na Šancovej v križovatke s Námestím F. Liszta v Bratislave. Z dôvodu opravy trolejového vedenia je preto prerušená aj premávka električkovej linky číslo 1 na Hlavnú stanicu. Na svojej stránke o tom informuje Dopravný podnik Bratislava (DPB).

Linka číslo 1 premáva okruhom po trase Námestie Ľ. Štúra, Šafárikovo námestie, Námestie SNP, Obchodná, Radlinského, Vazovova, Krížna, Špitálska, Jesenského a Námestie Ľ. Štúra. Obmedzenie tejto linky by malo trvať do 10.10 h.

Výpadok trolejbusových liniek DPB predpokladá do 11.00 h. Linka číslo 201 premáva z Čiližskej len po Jelačičovu a späť. Linka číslo 204 premáva obojsmerne medzi zastávkami Bajkalská a Sokolská cez Jégého, Záhradnícku, Hodžovo námestie a Štefánikovu.

Linka číslo 209 premáva obojsmerne medzi zastávkami Ružová dolina a Sokolská cez Miletičovu, Prievozskú, Svätoplukovu, Záhradnícku, Hodžovo námestie a Štefánikovu. Linky číslo 61 a 210 premávajú medzi zastávkami Hlavná stanica a Pod stanicou odklonom cez Prokopa Veľkého. "Náhradná autobusová doprava premáva obojsmerne po trase Hlavná stanica, Šancová, Trnavské mýto, Miletičova, Trenčianska, Mliekarenská. Za vzniknuté problémy pri cestovaní sa ospravedlňujeme," uzavrel DPB.

Viac o téme: BratislavaDopravný podnik BratislavaTrolejové vedenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu