Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

KORONAVÍRUS V Petržalke pribudli odberné miesta: Testovať sa bude aj cez víkend

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Roman Hanc)

BRATISLAVA - V Petržalke, počtom obyvateľom najväčšej bratislavskej mestskej časti, pribudli nové stále mobilné odberové miesta (MOM). Obyvatelia, ktorí sa chcú otestovať na ochorenie COVID-19, môžu využiť okrem MOM Hrobákova, zriadené mestskou časťou, aj ďalšie trvalé MOM na Osuského 8, v Dome kultúry Zrkadlový Háj na Rovniankovej ulici, Bohrovej 1 a v športovej hale na Znievskej 1. Informovala o tom hovorkyňa Petržalky Mária Halašková.

Počas víkendu 13. a 14. februára bude v mestskej časti k dispozícii aj viacero dočasných odberných miest na antigénové testovanie, a to napríklad v Základnej škole (ZŠ) Holíčska 50, ZŠ Turnianska 10 a ZŠ Černyševského 8.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

"Obyvatelia sa budú môcť na tieto dočasné MOM objednať na konkrétny termín prostredníctvom elektronického objednávkového systému. Po zaregistrovaní bude obyvateľovi doručená automatická potvrdzujúca SMS aj s možnosťou zrušenia rezervácie vybraného termínu. Testovanie v ZŠ bude možné aj bez objednávky," uviedla Halašková.Zoznám odberových miest na testovanie na ochorenie COVID-19 v Bratislave je zverejnený na webe covid.bratislava.sk.

Viac o téme: TestovaniePandémiaSlovenskoPetržalkaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu