Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Počas silvestrovskej noci riešila bratislavská polícia požiare aj nenosenie rúšok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

BRATISLAVA - Počas silvestrovskej noci boli hliadky Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave vyslané celkovo 54-krát. Preverovali najmä oznámenia o rušení nočného pokoja či používaní pyrotechniky. Na osobnej slobode obmedzili desať osôb. Uložili tiež 13 pokút v celkovej výške 270 eur za nedodržanie povinnosti nosenia rúšok na verejnosti. Riešili aj požiar bytu a smetnej nádoby. Informoval o tom hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Na linke 158 prijala polícia krátko pred polnocou oznámenie o požiari jedného z bytov na Furdekovej ulici v mestskej časti Petržalka. K zraneniu osôb nedošlo, rovnako nebolo potrebné evakuovať obyvateľov obytného domu. Ako uviedol hovorca, príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V začal trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia.

Pred druhou hodinou ráno prijala polícia oznámenie o požiari smetnej nádoby na Rozvodnej ulici. "V dôsledku požiaru došlo aj k poškodeniu motorového vozidla značky Ford Focus, ktoré bolo zaparkované v jej bezprostrednej blízkosti. Zisťovateľ príčin požiarov na mieste cudzie zavinenie ako príčinu požiaru nevylúčil," skonštatoval Szeiff. Dodal, že aj v tomto prípade sa začalo trestné stíhanie vo veci všeobecného ohrozenia.

Viac o téme: PožiarRúškaPolícia BratislavaSilvester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu