Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Provokácia priamo pred kamerami! FOTO Odporné, čo spravila žena pred očkovaním Krčméryho

Žena si v priamom prenose dala dole rúško a smiala sa do kamery. Zobraziť galériu (2)
Žena si v priamom prenose dala dole rúško a smiala sa do kamery. (Zdroj: reprofoto/RTVS, Facebook)

NITRA - Niektorí ľudia nevedia, čo so sebou! Dokázala to aj známa šíriteľka hoaxov a odporkyňa očkovania, ktorá sa objavila v živom prenose počas toho, ako očkovali prvých zdravotníkov v nitrianskej nemocnici.

V sobotu vo večerných hodinách zaočkovali prvých zdravotníkov proti ochoreniu Covid-19 v nitrianskej nemocnici. Medzi nimi bol aj profesor Vladimír Krčméry, ktorý dostal novú vakcínu ako prvý. Očkovanie vyvolalo veľký mediálny záujem a vysielalo sa v priamom prenose. To využila známa šíriteľka hoaxov, ktorá sa postavila tak, aby ju zachytili kamery. 

PRÁVE TERAZ Slovensko začína s očkovaním proti KORONAVÍRUSu: Prvý dostal vakcínu profesor Krčméry

S telefónom v ruke, z ktorého celý priebeh očkovania vysielala naživo, stála v pozadí a chvíľu sa zdalo, že patrí medzi novinársku obec. Avšak neskôr sa rozhodla, že situáciu využije na svojich päť minút slávy. Počas príhovoru riaditeľa nitrianskej nemocnice si stiahla rúško a zakývala do kamery. Ukázala aj palec dole. Jej počin sa okamžite začal šíriť po sociálnych sieťach. Mnohí sa zhodujú, že ide o známu odporkyňu očkovania Janette K. 

Riaditeľ nitrianskej nemocnice Milan Dubaj práve hovoril o kritickej situácii a o tom, ako na Štedrý deň prijali takmer 20 pacientov s ochorením Covid-19, z ktorých už 8 zomrelo. Zdá sa, že ani toto nebolo pre ženu dostatočnou "stopkou" na jej správanie a svoju chvíľu "slávy" v priamom prenose si vychutnala.

Žena sa objavila v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto/RTVS, Facebook)

Na Slovensku stále platí núdzový stav a opatrenia, medzi ktorými je aj prekrytie horných dýchacích ciest na verejnosti. Za porušenie tohto nariadenia hrozí dotyčnému pokuta až do výšky vyše 1600 eur. S otázkami sme sa obrátili aj na nitriansku políciu. 

Viac o téme: OpatreniaOčkovanieRúškaProvokáciaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu