Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dojímavé vyznanie prezidentkinho partnera: FOTO Bol to pre mňa rok lásky a vášne!

(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zrejme netreba opakovať, že máme za sebou naozaj náročný rok po všetkých stránkach. Inak to nebolo ani v prípade prezidentky Zuzany Čaputovej a jej partnera Juraja Rizmana. Ten sa rozhodol vyznať svojej polovičke lásku aj verejne.

Štvrtú adventnú nedeľu máme za sebou a Vianoce sú za dverami. Viacerí z nás si dajú pokoj od sociálnych sietí a platí to aj pre partnera prezidentky Zuzany Čaputovej Juraja Rizmana. Ešte predtým však poprial všetkým pokojné sviatky a svojej polovičke venoval naozaj krásne slová. 

Je šťastie, ak máte po boku milovaného človeka. 

"Nebudem písať o tom, ako nám všetkým tento rok preplánovala pandémia, ako vážne nás zasiahla zdravotne, sociálne, ekonomicky, ale aj ľudsky. Sústredím sa na iné...," uviedol. Počas krízového roka si totiž uvedomil, aké je to šťastie, ak má človek po svojom boku milovanú osobu. "Tento krízový a mimoriadne komplikovaný rok som si totiž naozaj naplno uvedomil, aké mám šťastie keď mám v ťažkých chvíľach po boku milovaného človeka, keď sa môžem oprieť o naše rodiny, o priateľov a dobrých kolegov," napísal Rizman.

PRAJEM POKOJNÉ SVIATKY Vážení priatelia, máme štvrtú adventnú nedeľu, blíži sa Štedrý deň a predtým, ako si dám pár...

Uverejnil používateľ Juraj Rizman Nedeľa 20. decembra 2020

Bol to rok lásky a vášne

"Napriek všetkým strachom o zdravie seba aj blízkych, napriek všetkým osobným i pracovným strastiam, politickým otrasom, stresom, frustráciám, aj hnevom - bol tento rok pre mňa hlavne rokom lásky - romantiky, vášne, ale aj úprimnej radosti zo vzťahu, porozumenia, vzájomnej úcty a podpory," povedal partner prezidentky s tým, že je za to vďačný. Dúfa, že budúci rok už bude iný. 

Viac o téme: Zuzana ČaputováJuraj Rizman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu