Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

KORONAVÍRUS si naozaj nevyberá: Pozitívny je aj expremiér Peter Pellegrini!

Tlačová beseda strany Hlas-SD
Tlačová beseda strany Hlas-SD (Zdroj: Topky/Maarty)

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Dôkaz, že koronavírus nie je žiadny výmysel ani chripôčka dnes priniesol ďalší politik a tentokrát ide o naozaj sledovanú osobu. Expremiér a šéf Hlasu-SD Peter Pellegrini na sociálnej sieti Facebook vyhlásil, že má pozitívny test a popísal život s ochorením.

Aktualizované o 16:15

Pozitívny na koronavírus je aj Erik Tomáš, ktorý na sociálnej sieti zverejnil video. 

Pellegrini nazval status Život s koronou. Tú podľa vlastných slov nešťastne chytil práve pred najväčšími sviatkami v roku. "Milí priatelia, koronavírus je realitou, obete sa nevyberá a nikto si nemôže spoliehať, že práve jemu sa nákaza vyhne. Aj ja som po pozitívnom teste skončil v karanténe. Vymenil som teda na čas  parlamentné tlače za sporák s hrncami a snažím sa prežiť karanténu v čo najväčšom psychickom a fyzickom zdraví," popisuje Pellegrini.

Zatiaľ sa cíti dobre

"Zatiaľ sa mi to darí a cítim sa celkom dobre. Vám všetkým prajem čo najpevnejšie zdravie a prosím, buďte čo najopatrnejší, najmä pri kontaktoch s vašimi rodičmi a starými rodičmi. Majme všetci v tejto ťažkej dobe predovšetkým nádej, že sa čím skôr vrátime sa k svojim vlastným plnohodnotným životom," dodal.

Len v nedeľu sa stretol so Sulíkom

Keďže sa s expremiérom ešte počas tejto nedele v diskusnej relácii stretol aj minister hospodárstva Richard Sulík, ktorý by zajtra mal byť na rokovaní vlády, zaujímalo nás ako je na tom on. Podľa jeho hovorkyne Kataríny Matejkovej je však v poriadku. "Richard Sulík absolvoval PCR test s negatívnym výsledkom dnes ráno," informovala Topky Matejková. Tým pádom sa bude môcť v poriadku dostaviť na zajtrajšiu vládu.

Viac o téme: PozitívnyPeter PellegriniKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu