Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutný prípad z Dunajskej Stredy: Dievčatá mal zneužívať učiteľ! Obeťou má byť aj jeho dcérka

(Zdroj: Facebook - Polícia SR - Trenčiansky kraj)

DUNAJSKÁ STREDA - Totálne odporný prípad vyšetruje polícia v Dunajskej Strede. Zneužívanie dievčat má mať na svedomí muž, ktorý mal byť pre deti vzorom. Učiteľ si však podľa polície obete nevyberal len v škole. Je podozrivý aj zo zneužitia jeho vlastnej dcéry!

Na prvý prípad upozornila políciu bývalá manželka učiteľa. Tá oznámila zneužitie spoločného, maloletého dieťaťa otcom. Policajti analýzou dôkazov a viacerých výpovedí zistili, že muž mal údajne už v minulosti obťažovať aj iné dievčatá. Informovala o tom Polícia SR na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj: Dominik (24) si myslel, že vydiera malé dievčatko: Osudová chyba sexuálneho predátora! Všetko nahrávali kamery

Aj priamo v škole

Muž mal pred ôsmimi rokmi k sebe domov zavolať len 14-ročné dievča. Mal sa ho dotýkať, bozkávať ho na ústa. Polícia v súvislosti s jeho osobou eviduje aj prípad, ktorý sa odohral na prelome rokov 2019 a 2020. Podobným spôsobom mal učiteľ obťažovať 14-ročnú žiačku. A to priamo v budove základnej školy! "Na dievčinu údajne cez sociálne siete naliehal, aby mu dovolila i viac ako bozky," upresnila polícia.

Vyšetrovateľ už muža z okresu Dunajská Streda obvinil v dvoch prípadoch zo zločinu sexuálneho zneužívania. Zároveň spracoval návrh, aby bol učiteľ stíhaný väzobne. V zmysle zákona mu môže za tento skutok hroziť trest odňatia slobody až na 12 rokov. Podozrivý je aj zo zneužitia vlastnej dcéry.

Čo v takýchto prípadoch radí polícia?

Máte podozrenie, že vaše deti niekto sexuálne obťažuje či zneužíva? Polícia rodičom odporúča, aby v takýchto prípadoch ihneď kontaktovali bezplatné linky pomoci a políciu, kde im vedia poskytnúť adekvátnu pomoc a podporu.

Viac o téme: UčiteľPolícia Dunajská StredaZneužívanie dieťaťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu