Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Zvolen čaká aj ľudí, ktorí v zelených okresoch testovanie nestihli

Testovanie vo Zvolene
Testovanie vo Zvolene (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

ZVOLEN - Vo Zvolene je aj počas nedele ľuďom prichádzajúcim z takzvaných zelených okresov k dispozícii odberové miesto v Hoteli Tenis s posilnenými odberovými tímami a veľkokapacitným parkoviskom.

V „zelenom“ Žiari nad Hronom v sobotu (7. 11.) nestihli otestovať všetkých záujemcov na ochorenie COVID-19. Počas dňa sa pred odberovými miestami tvorili dlhé rady, podvečer boli stále plne vyťažené. Samospráva preto na sociálnej sieti ľuďom odporučila, aby v nedeľu navštívili niektoré z odberových miest v okrese Zvolen. V Banskej Štiavnici sobotné testovanie nakoniec predĺžili pre veľký záujem do 22.00 h.


Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku


Prednostka okresného úradu vo Zvolene Martina Mészáros Bariaková potvrdila, že v okresoch Žarnovica, Žiar nad Hronom a Banská Štiavnica sa v nedeľu netestuje, záujemcom preto odporučila cestovať do Zvolena. Testovanie v nedeľu, naopak, pokračuje v zelených okresoch Veľký Krtíš, Rimavská Sobota, Lučenec. V okrese Krupina sa bude testovať do 14.00 h. V 45 okresoch Slovenska v nedeľu pokračuje druhé kolo plošného testovania na ochorenie COVID-19. Ide o tzv. červené okresy, kde počet ľudí s pozitívnym výsledkom testov dosiahol v minulotýždňovom prvom kole testovania hranicu 0,7 percenta.

Viac o téme: TestovanieZvolenKoronavírusCeloplošné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu