Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Vladimír Repčík smeruje do riaditeľskej stoličky STV!

Vladimír Repčík má ambície stať sa riaditeľom STV. Zobraziť galériu (4)
Vladimír Repčík má ambície stať sa riaditeľom STV.

BRATISLAVA - Odišiel z rozhlasu a mieri rovno na obrazovku! Bývalý riaditeľ TV Markíza Vladimír Repčík (47) sa najnovšie chce uchádzať o flek generálneho riaditeľa STV. Na to však potrebuje dostatočnú politickú podporu, predovšetkým vládneho Smeru. Získa ju a s ňou aj vytúženú riaditeľskú stoličku?

Len pred pár dňami sa vzdal postu zástupcu generálnej riaditeľky SRo Miloslavy Zemkovej a už mieri do televíznej brandže, ktorú dôverne pozná. "Klamal by som, keby som tvrdil, že ma táto pozícia nezaujíma. Kandidatúrou sa intenzívne zaoberám. Je to jedna z možností mojej budúcej kariéry," povedal pre Nový Čas Repčík, ktorý však tvrdí, že to nebol hlavný dôvod jeho odchodu z rozhlasu.

"S pani Zemkovou sme sa dohodli, že to nebudeme nijako komentovať. Mal som, skrátka, trochu iné ambície." Je teda viac než pravdepodobné, že 25. februára 2008 medzi prihláškami do výberového konania na post riaditeľa verejnoprávnej televízie bude aj tá od Repčíka. Ten už v STV pôsobil, a to v rokoch 1985 až 1996. Vtedy odišiel do Markízy, kde začínal ako moderátor, neskôr bol šéfom spravodajstva a po odchode Pavla Ruska do politiky sa stal jej generálnym riaditeľom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu