Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adrenalínová jazda na vlastnej koži! Využi možnosť a pridaj sa k elitnému akrobatickému leteckému tímu

(Zdroj: Dan Vojtech/Red Bull Content Pool)

BRATISLAVA - Piloti Flying Bulls Aerobatic Team sa nezastavia ani pred najneuveriteľnejšími kúskami, doslova popierajú gravitačné zákony. Sleduješ ich len na obrazovke svojho notebooku? Je tu pre teba šanca, aká sa len tak nevidí. Ich život si aspoň na chvíľu môžeš vyskúšať na vlastnej koži.

Prelet v kokpite lietadla po boku s elitnými pilotmi Flying Bulls. Doprava na letisko, bezpečnostné školenie, návšteva hangáru... Okrem toho catering a ako bonus, spoločnosť tebou vybranej osoby, ktorá ťa bude sprevádzať. Znie to dobre, však? Práve takýto scenár čaká desať vybraných šťastlivcov, ktorí si vychutnajú letecký zážitok snov. 

Pre zapojenie do súťaže stačí vyplniť tento formulár a odpovedať prostredníctvom neho na štyri súťažné otázky.

Divoké vzdušné divadlo

Piloti Flying Bulls Aerobatics Team sú často označovaní ako "vzdušní akrobati". Počas svojich vystúpení totiž pôsobia ako jeden celok. V oblakoch predvádzajú doslova kúsky. "Keď sme vo vzduchu, chceme, aby sa ľuďom zatajil dych. Aby nechápali, čo sa odohráva nad ich hlavami. Aby cítili mráz na chrbte. Možno aj strach. A podľa reakcií divákov sa nám to darí," znie na webe redbull.com.

Skupina v zložení štyroch skúsených pilotov vystupuje ročne na desiatkach airshow, taktiež na pretekoch Formula 1, hudobných festivaloch a podobne. Videli ich už napríklad v Číne, Indii, Katare a takmer vo všetkých krajinách Európy. Stroje, na ktorých lietajú, dosahujú rýchlosť až 415 kilometrov za hodinu. Tomu sa povie adrenalín!

Viac o téme: AdrenalínRed Bull Content Pool
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu